2. mars kl. 18: Alle kjenner noen - fokus på epilepsi hos ungdom

Temakveld, 02.03.2017, Spesialsykehuset for epilepsi - SSE

Temakveld for unge med epilepsi og andre interesserte.  Åpent for alle, gratis inngang på Litteraturhuset.  Programmet blir streamet, og du kan sende inn spørsmål på SMS til panelet.

Det å leve med epilepsi kan bidra til økt sårbarhet i ungdomstiden. Norsk Epilepsiforbunds ungdom, Spesialsykehuset for epilepsi og Norsk Epilepsiforbund inviterer til åpent møte om epilepsi hos ungdom.
Under møtet snakker et panel om diagnosen, muligheter for en aktiv og sosial ungdomstid, samt siste nytt om behandling. I panelet sitter fagfolk og en person med betydelig egenerfaring. Passer for unge med epilepsi og andre interesserte.

Program
● Jakten på ringen: Terese Thue Lund
● Epilepsi - Sammen og alene: Marte Syvertsen. Dr.Med./Stipendiat, Vestre Viken, Drammen
● Best mulig hverdag: Irja Sylvarnæs og Berit Helene Bjerke, spesialsykepleiere ved seksjon for barn og ungdom, SSE/OUS
● Epilepsi - kort om diagnosen og siste nytt om behandling: Morten Lossius, overlege ved SSE/OUS

Se på streaming

Programmet blir streamet fra kl. 18 til 20, slik at alle kan delta - uavhengig av hvor de bor. Publikum blir ikke filmet. Lenke til streaming

Alle kan delta og sende inn spørsmål på SMS

Under streamingen blir det mulig å sende inn spørsmål på SMS til panelet. Navn og telefonnummer på innsender vil ikke være synlig. Etter kl. 20 stenges streamingen. Frem til kl. 21 kan publikum på Litteraturhuset snakke direkte med paneldeltakerne, som gjerne svarer på spørsmål.

Litteraturhuset
Arrangementet er åpent for alle som ønsker å delta på temakvelden i Litteraturhuset. Gratis inngang. Publikum blir ikke streamet, kun paneldeltakerne. Adresse: Litteraturhuset (Kjelleren), Wergelandsveien 29, 0167 Oslo.

Første av to temakvelder for ungdom
- Dette er det første av to lærings- og mestringsarrangementer rettet mot ungdom. Det neste blir 12. oktober, opplyser Pernille Varre, leder for Lærings- og mestringssenteret ved SSE.

Når og hvor

Dato
02.03.2017 
Klokkeslett
18:00-21:00 
Sted
Spesialsykehuset for epilepsi (SSE)
Litteraturhuset, Wergelandsveien 29 0167 Oslo
 
Arrangør
Spesialsykehuset for epilepsi (SSE)
Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk Epilepsiforbunds ungdom, Spesialsykehuset for epilepsi og Norsk Epilepsiforbund