Åpent møte: Å snakke med unge om personlighetsproblemer

Temakveld , 29.11.2018 , Nasjonal kompetansetjeneste for personlighetspsykiatri (NAPP)

Hvordan kan vi snakke med ungdom om personlighetsproblemer? Bli med på en kveld hvor vi hører erfaringer fra tidligere pasienter og fagpersoner.

Hvor går grensen mellom det å være ungdom og tidlige tegn til personlighetsproblemer? Når unge lever med tegn til personlighetsproblemer, hvordan snakke med dem om det? Nasjonal kompetansetjeneste for personlighetspsykiatri inviterer til panelsamtale på Litteraturhuset for å utforske dette disse spørsmålene.

Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo
Tid: Torsdag 29. november , 19.00-20.30

 Personlighet forbindes fremdeles av mange som noe varig. En betegnelse som sier noe om hvem vi er og fremdeles vil være om ti år. I dag vet vi at personlighet endrer seg over tid. Hvem vi er i dag definerer oss ikke. Vi utvikles i relasjon til andre og i møte med verden rundt oss. Selv om noen grunnleggende trekk forblir ved oss, endres vi over tid. For de med personlighetsproblemer, vil tidlig behandling kunne spare unge for mange tapte år. 

Panelsamtalen er for deg som er nysgjerrig på å lære mer om unge med personlighetsproblemer og hvordan man kan snakke om det. Enten du er pårørende, helsepersonell eller bare interessert. 

Arrangementet er gratis

Når og hvor

Dato
29.11.2018 
Klokkeslett
19:00-20:30
Sted
Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo
 
Arrangør
Nasjonal kompetansetjeneste for personlighetspsykiatri (NAPP)
 
Innlegg fra
Carla Sharp, Line Indrevoll Stänicke, Øyvind Urnes 
Mer informasjon
napp@ous-hf.no  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.