Arbeidsseminar i Familienettverket

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 15.11.2017-16.11.2017, Nasjonal kompetansetjeneste for tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB)

Se program og påmelding til høstens møte i Familienettverket, som samler ansatte i tjenester til gravide og spe- og småbarnsforeldre med psykiske helseutfordringer/ rusrelaterte vansker. Møter holdes hvert halvår.

bilde av mor og barnUnder høstens arbeidsseminar skal vi fortsette erfaringsutveksling om organisering av familieambulatoriene og institusjonene i TSB for målgruppen. Ett ambulatorium og en institusjon presenterer sine erfaringer.
På programmet står også innlegg fra Gro Løhaugen, leder for Regional kompetansetjeneste – Medfødte Russkader, Helse Sør-Øst. Vi vil også få en presentasjon av Funksjonssirkelen, utarbeidet av Lade behandlingssenter.
Fullstendig program vil bli tilsendt i løpet av oktober.

Foreløpig program

Lenke til påmelding (innen 27. oktober)

Når og hvor

Dato
15.11.2017-16.11.2017 
Klokkeslett
10:00-16:00
Sted
Scandic Hotel Asker, Askerveien 61, Asker
 
Arrangør
Nasjonal kompetansetjeneste for tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB)
Familienettverket er et nasjonalt læringsnettverk med deltakelse fra fagfolk som gir tilbud til gravide og spe- og småbarnsforeldre med psykiske helseutfordringer/ rusrelaterte vansker. 
Kontaktinformasjon
For praktisk informasjon, kontakt Sandra Nadia Svennes, sasven@ous-hf.no, tlf. 469 59 791.
For informasjon om prosjektet, kontakt prosjektleder Inger Helene Brattli, ibratt@ous-hf.no, tlf 411 00 888.
 
Mer informasjon
Familienettverket Familienettverket 
ibratt@ous-hf.no
Praktisk informasjon
Deltakelse er gratis for inntil tre personer pr arbeidssted, inkl felles middag på kvelden dag 1, samt overnatting på seminarhotellet ved behov.
Fant du det du lette etter?