Arvelig kreft - kurs for kvinner med påvist BRCA-1 og BRCA-2 genfeil, 15. og 22. november 2018

Kurs , 15.11.2018-22.11.2018

Kurset er laget etter initiativ fra kvinner som har påvist genfeil. Kurset er et samarbeid mellom seksjon for arvelig kreft og Lærings- og mestringssenteret (LMS) på Radiumhospitalet.

Kurset er et tilbud til kvinner som har påvist genfeil (BRCA1 og BRCA2) og således har arvelig risiko for å utvikle kreft. Et tverrfaglig team bidrar med sine fagkunnskaper og en som har påvist genfeil deler sin erfaringskunnskap. Hensikten med kurset er at du skal få økt kunnskap og forståelse for hva det betyr for deg, og mulighet til å mestre din situasjon, og gjøre gode valg. Det legges opp til plenumsdiskusjoner og erfaringsutveksling.

Det arrangeres tre like kurs i løpet av høsten.

På programmet:
- Rekonstruksjon av bryst
- Erfaringer fra en som har påvist genfeil
- Mestring; å leve med påvist genfeil
- Oppdatert kunnskap om BRCA 1 og BRCA 2 genfeil
- Seksualitet, samliv og hormoner

Kurset går over to dager. Klokkeslett: 1600-2030.

For ytterligere informasjon eller påmelding: ta kontakt med rådgiver/kreftsykepleier: Pernille Varre på telefonnummer: 22 93 57 24 eller send en mail til: Lmskkt@ous-hf.no

Husk skrivesaker dersom du vil notere underveis.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Du trenger henvisning til kurset dersom du ikke er pasient ved Oslo Universitetssykehus. Ta kontakt dersom det er noe du lurer på om dette (se kontaktinfo. over).

Når og hvor

Dato
15.11.2018-22.11.2018 
Klokkeslett
16:00-20:30
Sted
Radiumhospitalet
  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.