Fagdager om smerte hos barn og unge med multifunksjonshemning.

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 07.03.2017 , Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)


Det er store utfordringer knyttet til å kartlegge og behandle smerte hos denne sårbare gruppen barn og unge, derfor anser vi det som viktig og aktuelt å bidra til å øke fagpersoners kompetanse på dette området.

142105-OsloUniversitetssykehus6O1A4859.jpgFølgende tema om smerte hos barn og unge med multifunksjonshemning vil bli belyst:

  • Hva vet vi om forekomst og årsaker?
  • Hvordan kartlegger vi og hva skal vi se etter?
  • Hvordan kommuniserer vi med dem det gjelder?   
  • Hvilke tiltak setter vi inn for å redusere og forebygge?

Temaene blir belyst over to fagdager, 7.mars og 30.mai 2017, og det er ønskelig at de som melder seg på deltar begge dager.

På den første fagdagen vil blant annet kartleggingsredskapet CPCHILD questionaire bli presentert og gjennomgått. Det legges opp til at deltagerne prøver ut dette kartleggingsredskapet i perioden mellom fagdagene, og utveksler erfaringer med bruk i praksis på den siste fagdagen.

Her finner du program for fagdagene.

Det faglige programmet starter kl 10.00 begge dager. Det er registrering og lett servering fra kl 09.30.

Målgruppe: Fagpersoner ansatt i HABU som yter tjenester til barn og unge med multifunksjonshemning og ønsker å lære mer om smerte hos denne målgruppen.

Veibeskrivelse til RBUP sine lokaler i Nydalen i Oslo 

Når og hvor

Dato
07.03.2017 
Klokkeslett
09:30-15:30 
Sted
Sted: Lokalene til RBUP, Gullhaugveien 1-3, Nydalen 0484 Oslo
 
Arrangør
Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.