Fagseminar 14. oktober: Nye behandlingsperspektiver ved psykoser

Fagseminar , 14.10.2019 , Klinikk psykisk helse og avhengighet


I anledning verdensdagen for psykisk helse inviterer vi til fagseminar mandag 14. oktober 2019 kl. 10:00-15:45. Hold av datoen!

Temaet for seminaret er «Nye behandlingsperspektiver ved psykoser». Vi byr på et interessant og variert program med våre fremste fagfolk, blant andre professorene Ingrid Melle, Merete Nordentoft fra København og André Aleman fra Groningen.

Målgruppen er primært leger og psykologer som arbeider med eller er interessert i psykoser. Kurset vil også være av interesse for spesialsykepleiere og andre som er engasjert i denne type problemstillinger. 

Det søkes om godkjenning av kurset som valgfritt kurs (6 timer) i videre- og etterutdanning for spesialitetene allmennmedisin, barne- og ungdomspsykiatri og psykiatri, samt for spesialiteten klinisk psykologi.

Ingen kursavgift.

Arrangører er Klinikk psykisk helse og avhengighet, Oslo universitetssykehus i samarbeid med Norsk psykiatrisk forening.

Mer informasjon om sted, program og påmelding publiseres på Oslo universitetssykehus sine nettsider i løpet av juni.

Bilde OUS 10 år vignett

 

Når og hvor

Dato
14.10.2019 
Klokkeslett
10:00-15:45
Arrangør
Klinikk psykisk helse og avhengighet
Arrangører er Klinikk psykisk helse og avhengighet, Oslo universitetssykehus i samarbeid med Norsk psykiatrisk forening 
Mer informasjon
mona.heidi.sorasdekkan@ous-hf.no  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.