Fagseminar 15. oktober: Når personligheten blir forstyrret

Fagseminar , 15.10.2018 , Klinikk psykisk helse og avhengighet, Seksjon for personlighetspsykiatri, Nasjonal kompetansetjeneste for personlighetspsykiatri (NAPP), Personlighetspoliklinikken, Dagbehandlingsnettverk (personlighetspsykiatri)

I anledning verdensdagen for psykisk helse inviterer Klinikk psykisk helse og avhengighet i samarbeid med Norsk psykiatrisk forening til fagseminar mandag 15. oktober 2018 i Store auditorium på Rikshospitalet.

Temaet for fagseminaret er «Personlighetsforstyrrelser – en oppdatering for klinikere». Seminaret byr på et interessant og variert program med blant andre Mike Crawford, Sigmund Karterud, Theresa Wilberg og Elfrida Kvarstein.

Sted: Store auditorium, Rikshospitalet. Sognsvannsveien 20, Oslo
Tid: 10:00 – 15:45

Se hele programmet her.

Målgruppen er primært leger og psykologer som arbeider med eller er interessert i personlighetsforstyrrelser. Kurset vil også være av interesse for spesialsykepleiere og andre som arbeider med denne type problemstillinger.  
Det søkes om godkjenning av kurset som valgfritt kurs (6 timer) i videre- og etterutdanning for spesialitetene allmennmedisin, barne- og ungdomspsykiatri og psykiatri, samt for spesialiteten klinisk psykologi.

Klikk her for påmelding. Ingen kursavgift

Se litteraturlisten her.

Åpent møte 15. oktober fra 17.30-20.00
Eivind Normann-Eide, Randi Rosenqvist, Sigmund Karterud og Harald Eia er blant bidragsyterne når Klinikk psykisk helse og avhengighet i samarbeid med Norsk psykiatrisk forening inviterer til åpent møte med tittel «Personlighet i trøbbel» på Rikshospitalet samme kveld. Les mer om arrangementet her.

Vel møtt!

Når og hvor

Dato
15.10.2018 
Klokkeslett
10:00-15:45
Sted
Rikshospitalet
Rikshospitalet Store auditorium, Sognsvannsveien 20, Oslo (Gå inn hovedinngang, deretter til høyre, her finner du Store auditoriet)
 
Arrangør
Klinikk psykisk helse og avhengighet, Seksjon for personlighetspsykiatri og spesialpoliklinikker, Nasjonal kompetansetjeneste for personlighetspsykiatri (NAPP), Nettverk for Personlighetsforstyrrelser, Personlighetspoliklinikken
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.