Helsekompetanse innen læring og mestring

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 07.11.2019, Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse

Det er en glede å invitere til nasjonal forskningskonferanse om helsekompetanse den 7. november 2019. Nå har vi åpnet for påmelding!

Forskningskonferansen Helsekompetanse innen læring og mestring er et samarbeid mellom Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH), Universitetet i Oslo og OsloMet.

På programmet er det mange spennende foredrag, blant annet om viktigheten av helsekompetanse i avansert hjertebehandling, om sammenhengen mellom helsekompetanse og livskvalitet ved kronisk nyresykdom, samt hva det innebærer å være e-helsekompetent. I tillegg vil vi få et dypdykk i begrepet helsekompetanse gjennom to av landet fremste forskere innen feltet. Du finner det foreløpige programmet her og mer informasjon om foredragsholderne og deres foredrag her.

Med konferansen ønsker vi å skape en møteplass for kunnskapsdeling og nettverksbygging omkring helsekompetanse innen læring og mestring. Vi inviterer derfor åpent til konferansen.

Konferansen er godkjent som meritterende med totalt seks timer av Norsk Ergoterapeutforbund, Norsk Sykepleierforbund og Norsk Fysioterapeutforbund.

Påmelding

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. Påmeldingsfrist er 27. oktober. Deltakeravgift for konferansen er NOK 500,- og inkluderer en lett lunsj og pauseservering. For brukerrepresentanter er avgiften på NOK 300,-. Påmeldingen er bindende. Betaling skjer ved påmelding.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med Hege Sjøvik på følgende e-post: hege.sjovik@mestring.no.

Vi gleder oss og håper å se deg på konferansen!

Når og hvor

Dato
07.11.2019 
Klokkeslett
09:00-16:30
Sted
Rikshospitalet
Store auditorium
 
Arrangør
Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse
 
Medarrangør

Universitetet i Oslo og OsloMet

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.