Hydrocephalus - kunnskap og mestring, e-læringskurs

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende , Kurset tar deg ca.20 minutter å gjennomføre , Hydrocephaluspoliklinikken

E-læringskurset er basert på medisinsk kunnskap og erfaringer med og fra pasienter ved Hydrocephalus-poliklinikken ved OUS Rikshospitalet. Kurset tar ca.20 minutter å gjennomføre.

E-læringskurset «Hydrocephalus – kunnskap og mestring» beskriver hva hydrocephalus er. Du får lære om diagnostisering, behandling og ulike symptomer ved hydrocephalus. I tillegg får du lære om det å leve med hydrocephalus både som frisk og som kronisk syk.

Hensikten med kurset er å bidra til at pasienter og pårørende opplever trygghet og kontroll relatert til å leve med sykdommen i hverdagen. Målet er at de som tar kurset oppnår økt forståelse av hva hydrocephalus er og økt forståelse for utfordringer relatert til å leve med sykdommen.

Målgrupper:
•Ungdom og voksne med hydrocephalus og deres pårørende. Det kan også være relevant for foreldre til barn med hydrocephalus.
•Helsepersonell som møter pasientgruppen både i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten.
•Lærere og andre ansatte i undervisningssektoren som møter elever med sykdommen.

E-læringskurs for hydrocephalus - kunnskap og mestring.

Se Hydrocephaluspoliklinikken

Når og hvor

Tid
Kurset tar deg ca.20 minutter å gjennomføre
Klokkeslett
 
Arrangør
Hydrocephaluspoliklinikken
 
Kontakt
Spørsmål? Ta kontakt med Camilla Edeklev,
epost: camede@ous-hf.no 
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.