Kreft i allmennpraksis - fra forebygging til palliasjon

Fagseminar , 01.02.2018-02.02.2018 , Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB) - Helse Sør-Øst

 

Logo Den Norske Legeforening

I samarbeid med Den norske legeforening arrangerer Avdeling for kreftbehandling ved Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB) emnekurs i kreft spesielt tilpasset fastleger.

Målgruppe:

Målgruppen er leger i allmennpraksis, men kurset er også relevant for andre leger som arbeider med kreftpasienter i andre sammenhenger.

Målsetting:

Allmennpraktikere har fått en tiltagende viktig rolle i kreftbehandlingen og i oppfølgingen av kreftpasienter. Kurset gir oppdatert kunnskap om kreft og kreftbehandling med fokus på utfordringene allmennpraktikere møter i dagens helsevesen. Fremtredende kliniske kreftforskere- og klinikere vil forelese om bl.a. forebygging, screening, akutt onkologi, symptomlindring, psykiske plager, seneffekter, samhandling og trygdemessige forhold.

Diskusjon med fokus på praksis vil være sentralt.  

Godkjenninger:

Kurset er godkjent av Den norske legeforening som 16 timer med videre-/etterutdanningskurs. Legeforeningens kursnummer er: 32087. 

Tid:

1. og 2. februar 2018. 

Sted:

Kurset arrangeres på Oslo universitetssykehus, Ullevål. Bygg 2B på Søsterhjemmet, 4 etg. Rom 461.

Pris:

For leger kr. 3 300.
For andre kursdeltakere kr. 6 600.

Påmelding innen 05. januar

Programmet

Foredragene

Veibeskrivelse til arrangementet

Praktisk informasjon

Vi kopierer ikke opp handouts til foredragene. Foredragene vi har mottatt vil bli publisert onsdag 31. januar. Kursdeltakerne er selv ansvarlig for å printe ut foredragene.

Kontakt

For mer informasjon om kurset, vennligst ta kontakt med Den norske legeforening på e-post eller besøk hjemmesiden deres her.

Når og hvor

Dato
01.02.2018-02.02.2018 
Klokkeslett
08:00-15:15 
Sted
Ullevål sykehus
  
Arrangør
Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB), Helse Sør-Øst
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.