Kropp og selvfølelse kull 17 - 2019/2020

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , Kurs og veiledningsdager er fra 09-15 om ikke annet er oppgitt. , Regional seksjon spiseforstyrrelser (RASP)

Et kompetanseprogram om spiseforstyrrelser hvor målsettingen med utdanningen er å gi helsepersonell innføring i klinisk kompetanse innenfor fagområdet spiseforstyrrelser. Kull 17 er nå åpnet for søknader.

Kropp_selvfolelse.jpg                                                

Målsettingen med utdanningen er å gi helsepersonell innføring i klinisk kompetanse innenfor fagområdet spiseforstyrrelser. Videre vektlegges oppbygging og utvikling av lokale fagmiljøer. Kompetanseprogrammet retter seg spesifikt mot behandlere som for eksempel psykologer, leger, helse- og sosialfaglig høgskoleutdannet helsepersonell, fysioterapeuter og pedagoger, kliniske ernæringsfysiologer og andre. Kandidatene vil få klinisk veiledning av egne pasienter med spiseforstyrrelser. Det første møtet med pasienter i primærhelsetjenesten regnes som behandling.


Kompetanseprogrammet går over tre semestre med totalt 17 dagers undervisning og veiledning. Disse blir fordelt på 11 seminardager og 6 veiledningsdager.

Kursbevis utstedes etter 80 % oppmøte på forelesningene og 100 % oppmøte på veiledning. Det er ingen eksamen eller vekttallsystem. Kursbevis utstedes ved fullført utdanning. Det vil bli søkt om godkjenning hos de respektive foreninger og forbund.

Veilederne har lang erfaring innen behandling av spiseforstyrrelser og har veilederkompetanse. Til formidling av tema har vi samlet noen av de fremste fagpersonene fra inn- og utland.

Fullstendig program vil foreligge i løpet av høsten 2018 på vår hjemmeside www.rasp.no, under kompetansetjenester, undervisningstilbud. Oppstartsseminaret vil være på Thon Ullevål Stadion hotell 24. og 25. januar 2019, med én obligatorisk overnatting. Øvrige seminardager vil i hovedsak foregå på RASP, bygg 37 på Ullevål sykehus.


Kostnader: Utdanningen dekkes primært av midler via Helse Sør-Øst RHF, og gjennomføres derfor med en lav kursavgift. Pris for hele kurset er kr 4200,00. Beløpet blir fakturert etter at uttak har funnet sted og kursdeltager har bekreftet deltagelsen. Arbeidsgiver må i sin helhet dekke reisekostnader.


For generell informasjon henvises det til oversikten over kurs og kompetansefemmende tiltak som du finner under kompetansetjenester på vår nettside www.rasp.no, eller ved å følge den direkte linken her.

Søknad: Det må søkes via et elektronisk påmeldingsskjema som du kommer til ved å trykke her.

SØKNADSFRIST: 1 NOVEMBER 2018

Uttak av deltagere skjer etter at søknadsfrist har gått ut 01.nov 2018. Alle søkerne vil da få en tilbakemelding i form av mail i begynnelsen av desember om de har kommet inn på kull 17 eller ei.


Kontaktpersoner:
Kurssekretær Elisabeth Haakafoss, tlf 23 01 62 24, e-post: eliaha@ous-hf.no eller prosjektleder for Kropp og Selvfølelse Heidi Langbakk Skille, tlf. 23 01 62 48, e-post: uxskhe@ous-hf.no

Når og hvor

Tid
Kurs og veiledningsdager er fra 09-15 om ikke annet er oppgitt.
Klokkeslett
 
Sted
Ullevål sykehus, RASP og Smertepoliklinikken (bygg 37)
Med unntak av oppstartseminaret vil undervisning i hovedsak foregår i RASP sine lokaler på Bygg 37A på Ullevål. Se kursprogram for detaljert stedsoversikt.
 
Arrangør
Regional seksjon spiseforstyrrelser (RASP)
 
Kontakt
Sekretær Elisabeth Haakafoss,
epost: eliaha@ous-hf.no,
tlf 23016224, kursmobil 41571052
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.