Kurs i lindrende behandling for spesialsykepleiere (C-nivå)

Kurs, 23.04.2018-24.04.2018, Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB) - Helse Sør-Øst

 

shutterstock_408662821 web.jpg

Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB), Helse Sør-Øst har gleden av å invitere til avansert kurs i lindrende behandling.


Tid

23. og 24. april 2018.

Sted

Thorbjørnrud Hotell, Jevnaker.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er spesialsykepleiere som arbeider innenfor fagfeltet lindrende behandling. Arbeidsplass kan være palliative sentre eller annen avdeling i sykehus som behandler palliative pasienter, lindrende enheter på sykehjem eller sykepleier i kommunehelsetjenesten forøvrig.

Kurset er først og fremst et tilbud til sykepleiere med videreutdanning. Sykepleiere uten videreutdanning kan søke om plass, men må da kunne vise til minst fem års fagutvikling/undervisning innen palliasjon som sitt arbeidsområde.

Målsetting

Hensikten med kurset er at sykepleiere med høy kompetanse innen lindrende behandling skal få mulighet til fordypning gjennom:

  • undervisning på høyere nivå
  • møte sykepleiere på samme nivå med mulighet for å diskutere og dele erfaringer
  • oppdatering av kunnskap om utviklingen innen fagfeltet


Pris

Kursavgiften er kr. 900. Denne faktureres i forkant av kurset.

Oppholdsutgifter som skal gjøres opp av hver enkelt til hotellet ved avreise:

  • Enten helpensjon i enkeltrom: kr.2 095 per person (inkl. pausebevertning, 1 overnatting, middag, frokost og lunsj begge dager).
  • Eller helpensjon i dobbeltrom: kr.1 955 per person (inkl. pausebevertning, 1 overnatting, middag, frokost og lunsj begge dager).
  • Eller to dagpakker uten overnatting eller middag kr.550 per pers (inkl. pausebevertning og lunsj begge dager).


Det er mulig å booke hotellrom fra søndag 22. april, men hver enkelt kursdeltaker må selv foreta denne bestillingen direkte med hotellet. KLB er kun ansvarlig for booking av selve kursdagene.

Vi oppfordrer deg som kursdeltaker til å dele rom med en kollega ettersom kurset er svært populært og det er få rom tilgjengelig.


Kurset er dessverre fullt

Programmet og foredragsholdereForedragene

Posterpresentasjon

Skjer det noe spennende på din arbeidsplass som du tror andre kan ha interesse av? Send inn et forslag til presentasjon til Ellen Bjerkeset på e-post.

Mal for posterpresentasjon finner du her.

Fristen for å sende inn poster og abstrakt er torsdag 19. april.

Praktisk informasjon

Vi kopierer ikke opp handouts til foredragene. Foredragene vi mottar vil bli publisert fredag 20. april. Kursdeltakerne er selv ansvarlig for å printe ut foredragene.

Kontakt

For spørsmål vedrørende venteliste og betaling vennligst ta kontakt med Sandra Dale på tlf. 23 02 66 84 eller e-post. For mer informasjon om faglig innhold kontakt kursleder Ellen Bjerkeset på tlf. 23 02 76 82 eller e-post


Når og hvor

Dato
23.04.2018-24.04.2018 
Klokkeslett
10:00-16:00
Arrangør
Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB), Helse Sør-Øst
 
Fant du det du lette etter?