Kurs om dystoni hos barn og unge

Kurs , 04.02.2019-05.02.2019 , Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)

Kurset arrangeres i samarbeid med Regional kompetansetjeneste for habilitering av barn med bevegelsesforstyrrelser (RKBB), og vil omhandle sentrale tema knyttet til utredning og behandling av dystoni hos barn og unge.

Mandag 4.februar vil bestå av forelesninger, mens tirsdag 5.februar i større grad vil rette seg mot klinisk praksis og gjennomgang av case. Det er mulig å delta kun på den første dagen.   

Forelesere vil være fagpersoner ansatt ved Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet og fagpersoner fra Evelina London Children's Hospital.

Målgruppen for kurset er leger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, ortopediingeniører og andre fagpersoner som er ansatt i eller samarbeider med habiliteringstjenestene for barn og unge i Helse Sør-Øst, og er involvert i utredning, behandling og oppfølging av barn og unge med dystoni. Ved stor pågang må vi forbeholde oss retten til å fordele plasser mellom de ulike habiliteringstjenestene. Ved ledige plasser vil fagpersoner ansatt andre steder kunne delta.

Mer informasjon om faglig program og mulighet for påmelding kommer.  

Når og hvor

Dato
04.02.2019-05.02.2019 
Klokkeslett
09:00-16:00 Mandag 09.00-16.00 Tirsdag 09.00-15.00
Sted
Informasjon om sted kommer.
 
Arrangør
Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)
i samarbeid med Regional kompetansetjeneste for habilitering av barn med bevegelsesforstyrrelser (RKBB) 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.