Kurs om dystoni hos barn og unge

Kurs , 04.02.2019-05.02.2019 , Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)

Kurset arrangeres i samarbeid med Regional kompetansetjeneste for habilitering av barn med bevegelsesforstyrrelser (RKBB), og vil omhandle sentrale tema knyttet til utredning og behandling av dystoni hos barn og unge.

Mandag 4.februar vil gi en innføring i temaet dystoni hos barn og unge. Tirsdag 5.februar vil i større grad rette seg mot klinisk praksis, med gjennomgang av aktuelle kartleggingsverktøy, kasuistikker og diskusjon av behandlingsalternativer.

Forelesere er leger, ergoterapeuter og fysioterapeut ved Oslo Universitetssykehus samt ergoterapeut og fysioterapeut fra Evelina London Children's Hospital.

Her finner du programmet for de to kursdagene

Det er mulig å delta kun mandag 4.februar. Deltagelse tirsdag 5.februar forutsetter deltagelse på den første kursdagen.

Målgruppen for kurset er leger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, ortopediingeniører og andre fagpersoner som er ansatt i habiliteringstjenestene for barn og unge i Helse Sør-Øst, og er involvert i utredning, behandling og oppfølging av barn og unge med dystoni.

Ved stor pågang må vi forbeholde oss retten til å fordele plasser mellom de ulike helseforetakene/habiliteringstjenestene i Helse Sør-Øst. Ved ledige plasser vil fagpersoner ansatt andre steder kunne delta.

Påmeldingsfristen er ute og kurset er fulltegnet.

Når og hvor

Dato
04.02.2019-05.02.2019 
Klokkeslett
09:00-16:00 Mandag 09.00-16.00 Tirsdag 09.00-15.00
Sted
Informasjon om sted kommer.
 
Arrangør
Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)
i samarbeid med Regional kompetansetjeneste for habilitering av barn med bevegelsesforstyrrelser (RKBB) 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.