Nasjonal rusfaglig møteplass: LAR-konferansen 2020

Konferanse, 15.10.2020-16.10.2020, Nasjonal kompetansetjeneste for tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB)

15. og 16. oktober 2020 ønsker vi for 13. gang velkommen til LAR-konferansen – denne gangen på Norges største hotell, Clarion The Hub, midt i hjertet av Oslo.
Nasjonal rusfaglig møteplass

Oppdatert forskning og kunnskap om nye trender er en nøkkel til god rus- og avhengighetsbehandling. Velkommen til å mingle og få faglig påfyll på denne nasjonale rusfaglige møteplassen. Hovedmålgruppen er fagpersoner som jobber med mennesker med ulike typer avhengighet eller utfordringer knyttet til rus.

LAR-konferansen er en innarbeidet arena for deling av erfaring og kompetanse om gode tjenester til rusavhengige. Helt siden 2000 har konferansen samlet fagfolk fra hele landet. Den begynte som "Nasjonal metadonkonferanse", og siden den gang har tema utvidet seg i takt med feltet. I dag er LAR-konferansen den møteplassen som samler flest deltakere fra hele rus- og avhengighetsfeltet. Den har således utviklet seg fra å være en konferanse om LAR, til å ta opp tema som dekker de fleste interesseområder innenfor feltet.

Konferansen arrangeres av Avdeling rus- og avhengighetsbehandling, Oslo universitetssykehus, i samarbeid med Senter for rus og avhengighetsforskning (SERAF).

For mer informasjon, program og påmelding, se www.larkonferansen.no.

Når og hvor

Dato
15.10.2020-16.10.2020 
Klokkeslett
Sted
Clarion Hotel The Hub
Biskop Gunnerusgt. 3
0106   Oslo
 
Arrangør
Nasjonal kompetansetjeneste for tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB)
På vegne av Avdeling for rus- og avhengighetsbehandling og i samarbeid med Senter for rus- og avhengighetsforskning (SERAF) 
Kontaktinformasjon
 
Mer informasjon
Om konferansen  
Fant du det du lette etter?