NORDISK SYMPOSIUM 2018 - Intensivbehandling av barn

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 10.09.2018-11.09.2018 , Barneintensiv Rikshospitalet

Oslo universitetssykehus og Barneintensiv har gleden av å invitere sykepleiere/spesialsykepleiere til Nordisk symposium 2018.

Nordisk symposium holdes for første gang i Norge. Vi ønsker å sette fokus på fagutvikling og forskning i intensivsykepleie til barn på intensivavdeling . Dette er en unik mulighet å få med det fremste i fagutvikling til akutt og kritisk syke barn. Vi håper å engasjere og inspirere til debatt, samarbeid og nettverksbygging i Norden.

Invitasjon til foredragsholderen: Alle avdelinger inviteres til å sende inn abstrakter på foredrag (se vedlegg). Presentasjon skal være på maks 20 min med mulighet for paneldebatt i 10 minutter etter foredraget. Med paneldebatt ønsker vi å få erfaringsutveksling og interessante diskusjoner relatert til aktuelt foredrag. Det vil være plass til 15 foredrag totalt.

Planlagte tema: Abstinens, dialyse, traume, traineeprogram, klinisk stige og pårørende

Se detaljert invitasjon (PDF)

Påmelding (word) NB! Frist for påmelding er 1. august.

Registrering av foredragsholdere (word)

Det vil i løpet av symposiet være mulighet for å besøke Barneintensiv Ullevål (traumesenter) eller Barneintensiv Rikshospitalet (transplantasjonssenter).

Når og hvor

Dato
10.09.2018-11.09.2018 
Klokkeslett
09:00-16:00
Sted
Rikshospitalet
  
Arrangør
Barneintensiv Rikshospitalet
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.