Norsk Dysmeliseminar

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 29.11.2018-30.11.2018

Nasjonalt fagnettverk for dysmeli inviterer til seminar der målet er nasjonal kompetanse-oppbygging og kunnskapsspredning innen dysmelifagmiljøene i Norge.

Kursavgift før 20. august: 1800,-  
Kursavgift fra og med 20. august: 2200,-
Informasjon om seminarinnhold: anvik@ous-hf.no
Spørsmål om betaling og påmelding: G Travel v/Mari Julsrud Sølsnes - mari.solsnes@gtravel.no

Når og hvor

Dato
29.11.2018-30.11.2018 
Klokkeslett
Sted
Radisson BLU Royal Garden,
Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim
 
Arrangør
Nasjonalt fagnettverk for dysmeli 
Kontakt
Anne-Karin Vik
koordinator
Nasjonalt fagnettverk for dysmeli
anvik@ous-hf.no 
 
Mer informasjon
meld på her  

Å leve med dysmeli – utdanning og arbeid, behandlingsmuligheter, avansert teknologi og kilder til kunnskap.  Hvilke vurderinger gjør vi og hvordan
samarbeider vi?

Nasjonalt fagnettverk for dysmeli inviterer til seminar der målet er nasjonal kompetanse-oppbygging og kunnskapsspredning innen dysmelifagmiljøene i Norge.

Hensikten med seminaret er å spre aktuell informasjon, dele kunnskap/forskningsresultater, generere diskusjoner og inspirere til fremtidig forskning og faglig samarbeid som vil være til nytte for alle med dysmeli og amputasjon i Norge. Vi ønsker å bidra til at fagpersoner og andre som jobber med personer med medfødte misdannelser i armer og eller ben kan dele og tilegne seg oppdatert kunnskap og komme sammen for å videreutvikle og styrke nettverket. Seminaret vil inneholde forelesninger fra brukere og fagpersoner, diskusjoner og produktutstilling

Seminaret er rettet mot leger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, ortopediingeniører, sosionomer i de tverrfaglige dysmeliteamene i Norge, TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Nasjonal behandlingstjeneste for medfødte bendefekter hos barn, ortopediske verksteder og fagpersoner i primærhelsetjenesten som har erfaring med å behandle personer med medfødte misdannelser og andre interesserte. Programmet er laget etter innspill fra dysmelifagmiljøene.

Forelesere som vil bidra med sin erfaring og kunnskap er personer med dysmeli, legespesialister fra Norge og Sverige, fysioterapeuter, ergoterapeuter og psykolog fra spesialisthelsetjenesten, professor fra Folkehelseinstituttet og ortopediingeniører fra ortopediske verksteder.

Dato: 29. - 30. november
Sted: Radisson BLU Royal Garden, TrondheimVelkommen!

Hilsen Programkomiteen v/Anne-Karin Vik, Camilla Løvseth, Trine Bathen, Kari Lofthus, Eli Færevåg Jacobsen, Sigrun Solberg, Kirsti Krosby, Nina Sveen.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.