Palliativ behandling av kreftpasienter i spesialisthelsetjenesten

Kurs , 31.10.2018-02.11.2018 , Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB) - Helse Sør-Øst

 

Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB), Helse Sør-Øst, arrangerer kurs i samarbeid med Universitetet i Oslo og Den norske legeforening.

Målgruppe

Kurset er primært for sykehusleger som behandler kreftpasienter.

Målsetting

Hensikten med kurset er å gi deltagerne innsikt i prinsippene bak og dokumentasjon for effekt av palliativ behandling slik at de blir tryggere i sitt møte med den palliative pasient og deres pårørende. Kursdeltagerne skal ha fått praktisk kunnskap om behandling av utvalgte symptomer /problemer, vite hvordan de kan finne ytterligere informasjon og de skal ha fått en grunnleggende kunnskap om organisering av palliasjon på sykehus samt om økonomi, refusjonsordninger og takstbruk knyttet opp mot palliativ behandling.

Godkjenninger:

Kurset er godkjent av Den norske legeforening som 21 timer med videre-/etterutdanningskurs. Legeforeningens kursnummer er: 32535. 

Pris

Kursavgift kr. 4 700,- for leger og kr. 9 400,- for andre kursdeltakere.  

Tid

31. oktober-2. november 2018.

Sted

Kurset arrangeres på Oslo universitetssykehus, Ullevål. Bygg 2A, rom 390 i 3 etg.

Praktisk informasjon

Vi kopierer ikke opp handouts til foredragene. Foredragene vi mottar vil bli publisert tirsdag 30. oktober. Kursdeltakerne er selv ansvarlig for å printe ut foredragene.

Påmelding innen 02.09.2018

Programmet

Veibeskrivelse til kurset

Kontakt

For mer informasjon om kurset, vennligst ta kontakt med Den norske legeforening på e-post eller besøk hjemmesiden deres her.

 

Når og hvor

Dato
31.10.2018-02.11.2018 
Klokkeslett
09:45-14:45
Arrangør
Regional kompetansetjeneste for lindrende behandling (KLB), Helse Sør-Øst
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.