Pyridoksinavhengig epilepsi (PDE) - digitalt kurs

Nasjonalt kompetansesenter for sjeldne epilepsirelaterte diagnoser arrangerer kurs om PDE i samarbeid med Nasjonal kompetansetjeneste for medfødte stoffskiftesykdommer, OUS og Avdeling for nevrologi og klinisk nevrofysiologi, St. Olavs Hospital/NTNU.

Målgruppe

Voksne med diagnosen og foresatte, fagpersoner og tjenesteytere til personer med PDE. Andre familiemedlemmer (som besteforeldre) kan også delta. Vi anbefaler at personer med diagnose og foresatte informerer aktuelle fagpersoner og tjenesteytere (for eksempel fastlege, personer fra ansvarsgruppe, ansatte i barnehage/skole, osv) om kurset og deltar sammen med disse dersom det er hensiktsmessig.

Målsetting

  • styrke kunnskap om PDE
  • legge til rette for å bygge nettverk

Påmelding

Meld dere på via påmeldingsskjemaet, eller ved å ringe ansvarlig for kurset: Silje Systad (67501349). For voksne med diagnosen og foresatte er kompetansesenteret behjelpelige med å kontakte aktuelle fagpersoner. Frist for påmelding er 16. juni.

Praktiske opplysninger

Kurset gjennomføres på videokonferanse og du kan enkelt delta fra diverse plattformer. Ved påmelding vil deltagere få nødvendig informasjon og hjelp for å kunne delta.

Kurset er gratis.

Mer informasjon

Program

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på.

Fant du det du lette etter?