Regional habiliteringskonferanse

Konferanse, 10.02.2020-11.02.2020, Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)

RHABU inviterer til regional habiliteringskonferanse for ansatte i habiliteringstjenestene for barn og unge i Helse Sør-Øst.
Konferansebilde

Foto: RHABU

RHABU ser frem til å samle fagpersoner ansatt i Habiliteringstjenestene for barn og unge i Helse Sør-Øst til den fjerde regionale habiliteringskonferansen. Konferansen har blitt en viktig møteplass både for faglig påfyll og for å få vist frem fagutvikling i regionen.

Programmet vil bestå av plenumssesjoner og parallelle sesjoner.

Plenumssesjoner:

Plenumssesjon 1 Kommunikasjon med barn og unge og deres familie 

  • Gjennom språket vårt og informasjonen vi gir bidrar vi som helsepersonell til hvordan brukere av helsetjenestene og deres pårørende oppfatter seg selv og sin fremtid. Er det gode bidrag? Jan Egil Nordvik, psykolog og leder av Catosenteret.
  • Barn og unge med funksjonshemming, hva formidler fagpersoner av forventninger, håp og verdier? Anneth Nielsen, teamleder og veileder, Uloba.
  • Hvordan snakke med barn og unge om diagnose og funksjonshemming? Torun Vatne, psykolog phd, Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser.

Plenumssesjon 2 Barn med store og sammensatte vansker knyttet til regulering, oppmerksomhet og atferd; hva kan være nyttige kunnskapsbaserte tiltak? Gro Løhaugen, nevropsykolog og leder av Regional kompetansetjeneste for barn med medfødte russkader, Sørlandet Sykehus, Arendal. 

Parallelle sesjoner: Vi har fått inn mange interessante bidra fra ulike HABU i regionen, og prosessen med å få på plass et bredt og variert program er i gang.

Konferansen starter på formiddagen mandag 10.februar og avsluttes med lunsj tirsdag 11.februar. Mer detaljert program for konferansen vil bli publisert når flere detaljer er på plass.

Deltageravgift kr 700.

Her kan du melde deg på konferansen.

Påmeldingsfrist: 16. desember 2019. 

Når og hvor

Dato
10.02.2020-11.02.2020 
Klokkeslett
Sted
Scandic Fornebu, Martin Linges vei 2, 1364 Fornebu
 
Arrangør
Regionsenter for habiliteringstjenesten for barn og unge (RHABU)
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.