Vårt test-tilbud

VIKTIG INFO: På bakgrunn av koronasituasjonen endre Olafiaklinikken sitt tilbud fra 13.03.20. Det er ikke lenger mulig å komme i drop-in (kveldstilbudet for MSM er også stengt).

 

De som ønsker å teste seg må ringe tlf: 23075841 eller 23075875 samme dag. En sykepleier vil da vurdere om vi kan gi deg en time.

 

Telefonen er betjent fra 11:15-13:45 på mandager, og 08:15-11:45 tirsdag - fredag, men vi oppfordrer alle til å ringe så tidlig som mulig for å få time. Dette innføres for å redusere smitterisikoen ved at mange oppholder seg på venterommet samtidig.

 

Gebyret for "ikke-møtt til timen" er på kr 1053. Det kan være kø ved registreringen. Vi forventer derfor at du møter opp 15 minutter før timeavtalen slik at du er klar til timen starter. Kommer du for sent til timen vil du også få "ikke-møtt" gebyret.

Midlertidig stans av hjemmetest-tilbud, Klamydia testkit, og kveldstilbudet  

På bakgrunn av koronavirus-situasjonen er vi beklageligvis nødt til å midlertidig stanse følgende tilbud ved klinikken med umiddelbar virkning: MSM hjemmetestkit, Klamydia testkit og kveldstilbudet for menn som har sex med menn.

Det er stor pågang på sykehusets laboratorier og vi må sørge for kapasitet til å håndtere koronavirustesting for å begrense videre spredning. 

Vi oppfordrer av samme grunn de som har mulighet til det om å oppsøke fastlege ved rutinetesting for seksuelt overførbare infeksjoner.

Vi beklager på det sterkeste ulempene dette vil medføre, og vil gjeninnsette tilbudet så raskt som mulig.

Kontakt fastlege ved:   

  • Generelle hudproblemer  
  • Mistanke om skabb  
  • Ønske om prevensjonsveiledning eller behov for resept på p-piller  
  • Spørsmål om graviditet/abort  
  • Rutinemessig celleprøve  
  • Vaksinasjon  
  • HIV-test i forbindelse med visumsøknad, forsikring, kunstig befruktning, attester, og liknende  
  • Seksuell dysfunksjon og  ereksjonssvikt

Timebestilling: henvisning fra annen lege

Man kan henvises til oss fra fastlege ved ulike ikke-akutte underlivsplager i hud og slimhinner, som kondylomer (kjønnsvorter), utflodsplager, herpes og andre genitale hudsykdommer.

Når henvisningen er vurdert vil man få en timeavtale pr post.

Ikke møtt til avtalt time

Gebyret for "ikke-møtt til timen" er på kr 1053. Det kan være kø ved registreringen, og noen ganger skal pasienten fylle ut et selvregistreringsskjema. Vi forventer derfor at du møter opp 15 minutter før timeavtalen slik at du er klar til timen starter. Kommer du for sent til timen vil du også få "ikke-møtt" gebyret.

Hjemmetestpakke for menn som har sex med menn (MSM) er midlertidig stengt

Standaktivitet

Sykepleierne på Olafiaklinikken synes det er gøy å stå på stand. Vennligst ta kontakt hvis du ønsker å ha et testetilbud for seksuelt overførbare infeksjoner på ditt arrangement.

Vi vil alltid være å finne på:

Oslo Pride

shutterstock_137191982.jpgFor oss på Olafiaklinikken er Oslo Pride stort. Hvert år pakker vi med oss utstyr og har en midlertidlig testestand i Pride Park. Dette gleder de ansatte seg til hvert år. Pride er for alle. Alt er love. Hjertelig velkommen.

Fant du det du lette etter?