Presentasjon nyansatte AMG

Presentasjon av nyansatte i AMG

Nyansatte i EPV oktober/november 2020

Kristine Haugen Furre

Kristine (Kristine Haugen Furre)

Mitt navn er Kristine Haugen Furre og jeg er 24 år gammel fra Stavanger. Er nyutdannet med en mastergrad i biomedisin fra Universitetet i Bergen, og leverte masteren min tidligere i vår. Har fra før fullført en bachelorgrad i molekylærbiologi, og foruten utveksling til Melbourne i 2018 har jeg bodd og studert i Bergen i 5 år. Har nå forlatt Vestlandet, og er spent på å se hva Oslo og OUS har å by på av nye lærerike utfordringer.

Kristine er ansatt i et vikariat i EPV.


Ann Nora Sandborg Mathisen

Nora (Anna Nora Sandborg Mathisen)

Jeg heter Nora, er fra Oslo, og jeg fullførte nylig en integrert mastergrad i Bioteknologi ved NTNU i Trondheim. Selv om årene i Trondheim var veldig fine, fant jeg også anledning til å bo i tropisk varme i Taiwan og under noe færre regnbyger i Cambridge. Etter å ha skrevet masteroppgave hjemme under nedstengingen forrige vår gleder jeg meg veldig over å ha startet i jobb ved Norges største sykehus. Her er det alltid noe som skjer og noe nytt å lære!

Nora er ansatt i et vikariat i EPV.


Nyansatte i seksjon for kvalitet september/oktober 2020

Tatiana Amundsen

Tatiana (Tatiana Leonidovna Amundsen)

Mitt navn er Tatiana Amundsen, jeg er 36 år gammel og jeg er fra Murmansk. Har mastergrad i biokjemi fra Murmansk Statens Teknisk Universitet også har studert Natur- og ressursforvaltning ved UIT i Alta. Som videreutdanning har jeg fullført Kvalitetslederskole (Kiwa) og ble sertifisert som kvalitetsleder og kvalitetsrevisor.

Jeg har 7 års arbeidserfaring fra et akkreditert laboratoriet.

Etter mange kalde og mørke år i Nord- Russland og Nord-Norge har jeg bestemt å flytte til varmere strøk – til hovedstaden Oslo. Og jeg begynt å jobbe i Norges største sykehus - OUS, først som kvalitetskonsulent i Avdeling for patologi, også byttet stilling i å jobbe med en super kvalitetsbevisst gjeng i seksjon for kvalitet ved avdeling for medisinsk genetikk.


Sandra Buadu

Sandra (Sandra Buadu)

Jeg heter Sandra, er 26 år gammel fra Oslo og har en master i Biomedisin fra Tromsø.

Etter fullført utdanning har jeg vært heldig å fått jobbe innen ulike fagfelt, blant annet har jeg  tidligere vært ansatt ved Enhet for kreftgenetikk. Gjennom Seksjon for kvalitet får jeg nå en spennende mulighet til å se den andre siden av hva som går med på å drifte og organisere en lab. På de denne korte tiden har jeg lært masse og fått tatt del i både en internrevisjon og et bedømmerbesøk fra Norsk Akkreditering.

Sandra er ansatt i et vikariat i seksjon for kvalitet.  


Nyansatt i Enhet for HTS-diagnostikk

Clément Moliné


Clément Moliné er midlertidig ansatt i Enhet for HTS-diagnostikk som bioinformatiker fra 1. desember 2020 og ut juni 2021. Han vil bidra med å refaktorere pipelinene vi benytter som innebærer en omstrukturering av kode som vil forbedre kvaliteten. Clément kommer fra Frankrike og i tillegg til å være bioinformatiker spiller Clément trompet!

Fant du det du lette etter?