Anfall og trygghet. Nytt e-læringskurs for deg med anfall

Hvordan kan du få en tryggere hverdag med anfall? Kurset gir informasjon og praktiske råd til deg med epilepsi og dine pårørende. 

Anfall og trygghet er et nytt e-læringskurs fra Spesialsykehuset for epilepsi. Illustrasjonsfoto.
Anfall og trygghet: nytt e-læringskurs om hvordan du kan få en tryggere hverdag med anfall. Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Hvordan kan du få en tryggere hverdag med anfall?

Har du anfall, eller kjenner noen som har det? Hva kan du gjøre med dine rutiner og omgivelser for å leve best mulig med anfall? Hva finnes av hjelpemidler og anfallsvarsling?  Epilepsipasienter har bidratt i utviklingen av kurset. Målet er økt trygghet i en meningsfull hverdag.

Ta e-læringskurset Anfall og trygghet

Hvem er kurset laget for? 

Kurset gir informasjon og praktiske råd til deg med epilepsi og dine pårørende.  Alle som jobber med personer med epilepsi kan ha nytte av det. Kurset kan også brukes som folkeopplysning.

Epilepsipasienter har bidratt til dette kurset, som er utviklet av ergoterapeuter og pedagog ved Spesialsykehuset for epilepsi.

Pasientmedvirkning: - Epilepsipasienter har bidratt til kurset, forklarer ergoterpeut Anne Østensen (t.v.) og undervisningsleder Ellen Kjendbakke ved Spesialsykehuset for epilepsi (SSE). E-læringen er utviklet av ergoterapeuter og pedagog ved SSE. Foto: Oslo universitetssykehus.

Anfall og trygghet er:

  • Gratis og åpent for alle
  • Interaktivt med lyd og video
  • Mulig å ta på mobil, nettbrett eller PC
  • Et kurs du bruker rundt 30 til 60 minutter å fullføre.

Se alle e-læringskursene fra SSE