E-læringskurs: Epilepsi og sosiale konsekvenser

For noen kan epilepsi medføre sosiale konsekvenser på ulike områder i livet. For eksempel det å mestre hverdagen med arbeid og økonomi. Er du blant dem som kan ha behov for tjenester og ytelser fra hjelpeapparatet? Dette e-læringskurset gir deg oversikt over tilbudene.

Illustrasjonsfoto til e-læring om epilepsi og sosiale konsekvenser
Personer med epilepsi har bidratt til kurset, som er utviklet av sosionomer, sykepleier og pedagog ved Spesialsykehuset for epilepsi. (Foto: Forbedringsfabrikken).

E-læringskurset handler om tilrettelegging, tjenester og ytelser for deg som lever med diagnosen.Start kurset: Epilepsi, sosiale konsekvenser - tjenester og ytelser

Hvem er kurset laget for? Kurset gir informasjon og praktiske råd til deg med epilepsi og dine pårørende.  Alle som jobber med personer med epilepsi kan ha nytte av det. Ikke minst under samtaler og i undervisning. Kurset kan også brukes som folkeopplysning.

Illustrasjonsfoto til e-læringen om epilepsi og sosiale konsekvenser

Verktøy i samtaler og undervising: - E-læringskurs er spesielt nyttig når helsepersonell, pasienter og pårørende snakker sammen om temaene. Deltakerne kan gå frem og tilbake i kurset etter ønske og bestemmer selv hvor mye tid de bruker på hvert kapittel, sier sosionom Yvonne Modig Brensdal (t.v.) undervisningsleder Ellen Kjendbakke og sykepleier Nann C. Ek Hauge ved Spesialsykehuset for epilepsi. Foto: Oslo universitetssykehus.

Hvem har laget kurset? Personer med epilepsi har bidratt til kurset, som er utviklet av sosionomer, sykepleier og pedagog ved Spesialsykehuset for epilepsi.

Kurset er gratis og åpent for alle. Det er interaktivt med lyd og video. Du kan ta kurset på mobil, nettbrett eller PC. Det tar ca. 20-30 minutter å gå gjennom kurset.

Se alle e-læringskurs fra SSE