E-læringskurs om epilepsi er revidert med ny påbygningsdel.

E-læringskurset "Grunnkurs i epilepsi for helsepersonell" er revidert. Kurset har fått påbygningsdel med nytt case og praktiske øvingsoppgaver.

E-læringskurset om epilepsi for helsepersonell relanseres med ny påbygningsdel
E-læringskurs i epilepsi for helsepersonell er relansert og har fått ny påbygningsdel.

Samsvarer nå med retningslinjen for epilepsi

- Vi har oppdatert teksten i e-læringskurset slik at all informasjon samsvarer med Kunnskapsbasert retningslinje for epilepsi, www.epilepsibehandling.no. Teksten i kurset er spisset og kortet ned noe, opplyser Ellen Kjendbakke, undervisningsleder ved SSE.

Relanserer e-læringskurs om epilepsi fra SSE

Relanserer e-læringskurs om epilepsi for helsepersonell: Ellen Kjendbakke (t.v.) og Nann Ek Hauge fra SSE har ledet arbeidet med den nye versjonen. Foto: Oslo universitetssykehus.

Ny påbygningsdel med case

- Vi er stolte av å kunne presentere et eget kapittel i påbygningsdelen med et case fra Nasjonalt kompetansesenter for sjeldne epilepsirelaterte diagnoser,  sier Nann Ek Hauge, sykepleier ved SSE.  Kapittelet "Fortellingen om Kaja" er praktisk rettet med flere øvingsoppgaver.

Kurset er delt inn i et grunnkurs og en påbyggingsdel som er ny . Prisen er 300,- for grunnkurset og 100,- for påbygningsdelen. E-læringskurset er et samarbeid mellom SSE og Ambio Helse.

Les mer om kurset på helsekursportalenSe alle e-læringskurs fra Spesialsykehuset for epilepsi