Seksjon for artroskopisk kirurgi

Seksjon for artroskopisk kirurgi behandler akutte og kroniske bløtdelsskader i og omkring skulder, hofte og kne. Vi har vår hovedvirksomhet i Storgata 40 (Oslo Legevakt) der også skadeseksjonen ved Ortopedisk klinikk holder til.

Seksjons overlege: Sverre Løken.

Les mer om Seksjon for artroskopisk kirurgi

Seksjon for artroskopisk kirurgi

 Vi bruker artroskopiske teknikker (kikkhullskirurgi), men gjør også ofte åpen kirurgi. Typiske skader som behandles er instabilitet og skader på rotatormansjetten i skulder. Vi setter også inn skulderproteser og gjør artroskopisk kirurgi i hofte. I kneet behandler vi blant annet omfattende leddbåndskader, korsbåndskader, meniskskader, bruskskader og gjør ostetomier (aksekorreksjoner). Vi har et nært samarbeid med skadeseksjonen ved Ortopedisk klinikk og samarbeider også med andre sykehus. Vi behandler pasienter fra flere helseregioner på områder hvor vi har spesiell kompetanse som kneluksasjoner, menisktransplantasjoner, artroskopisk trochleaplastikk (operasjon for ustabil kneskål) og spesielle operasjoner ved instabilitet i skulderregionen (artroskopisk Latarjet-operasjon og SC-leddsplastikk). Vi har forskningssamarbeid med Steadmanklinikken i Vail, Colorado og med andre sykehus i Norge og utlandet.

Kontaktinformasjon

Oppmøtested

Storgt 40

Poliklinikk: 2 etg. Tlf: 22117230 (man-fre: 08:30-11:30)

Sengepost for innleggelse: 4 etg. (22117143 / 22117144)

Dagkirurgi: 3 etg.

Legevakten i Storgata
Besøksadresse
(Kart)
Storgata 40, 0182, Oslo.
Telefon
Sentralbord: 22 11 72 30 (08:30-15:00)
Publikumslinje: 116 117

Praktisk informasjon

Foto, film, lydopptak og sosiale medier

På et sykehus befinner mange seg i en ekstra sårbar situasjon, og har krav på at deres privatliv blir respektert. Det er fort gjort å overse, men det kan befinne seg andre personer i nærheten som ikke ønsker å bli tatt bilde av, filmet eller gjort lydopptak av.

Enten du er privatperson eller journalist, må du ha tillatelse til å ta bilde eller gjøre film- eller lydopptak ved sykehuset. Alle pasienter på sykehuset har krav på privatlivets fred når de er på sykehus.

Vis hensyn ved å ikke ta bilder, film eller omtale andre på sosiale medier uten å ha spurt dem først.

Husk at det er helt i orden å si nei om du skulle bli spurt.

Korsbåndskade - bakrehttps://oslo-universitetssykehus.no/behandlinger/korsbandskade-bakreKorsbåndskade - bakreKKorsbåndskade, bakreKorsbåndskade, bakreKorsbåndskade, bakreKorsbåndskade, bakre
Korsbåndskade - fremrehttps://oslo-universitetssykehus.no/behandlinger/korsbandskade-fremreKorsbåndskade - fremreKKorsbåndskade, fremreKorsbåndskade, fremreKorsbåndskade, fremreKorsbåndskade, fremre

Fant du det du lette etter?