Kurs og konferanser

​Kompetansetjenesten holder regelmessig kurs om dekontaminering, både grunnkurs og konferanser med innhold for viderekommende.

Grunnkurs i dekontaminering, dato for nytt kurs kommer etter sommeren.

Dekontamineringsadgene 2018, holdes den 5. og 6. juni på Thon Hotel Oslofjord, mer informasjon om konferansen og påmelding kommer.

Informasjon og påmelding

Nasjonal kompetansetjeneste for dekontaminering tilbyr kurs og foredrag på forespørsel i alle helseregioner og helsetjenester.

Her har vi samlet ulike lenker til nettsider med kurs, konferanser og videreutdanning. Klikk på den enkelte lenke for mer informasjon:

Sterilforsyning i helsetjenesten, videreutdanning fagskolen Oslo Akershus

Sterilforsyningsteknikk og smittevern, videreutdanning fagskole, Rogaland kurs og kompetansesenter, vedlagt studieplan.

Mulighet for videreutdanning og kurs i England:

Decontamination Sciences, videreutdanning Anglia Ruskin University, har et bachelor program i dekontaminering og et vekttalskurs i endoskopi og medisinsk gjenbruksutsyr.(Nettbasert kurs)

Eastwood Park Training Centre har en rekke kurs og utdanning innen dekontaminering, infeksjonskontroll og validering.

NUFHO (Nasjonalt organ for fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag) har fått i oppdrag av Helsedirektoratet å utvikle nasjonale planer som skal sikre felles grunnkompetanse og standard på fagskoletilbudene, se nasjonal plan vedlagt. FHH16 -Smittevern og sterilforsyning i helsetjenestene

 

 

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.