– Er det senger de trenger?

Innovasjonskonkurransen 2019

Årets innovasjonskonkurranse er gjennomført. Innovasjons-avdelingen mottok totalt 21 flotte ideer, hvor 6 ble nominert av en fagjury. Ansatte ga sin stemme til disse 6, og tre vinnere er kåret!

Kåring av innovasjonskonkurransen 2019
Innovasjonskonkurransen 2019 i OUS er avsluttet. Vinnere er kåret!

​Årets tema for innovasjonskonkurransen og tekst på plakaten: "Fra innleggelse til dagbehandling – er vi i takt med pasientenes forventninger?
Har du en god idé som kan endre dagens døgnbehandling til dagbehandling eller poliklinisk behandling? Sykehuset ser etter ideer som gir nye og bedre måter å levere tjenestene våre på. Ideen kan være ny for avdelingen, for sykehuset eller helt ny i verden. "

Plakat Er det senger de trenger

Plakaten fra Innovasjonskonkurransen 2019

Årets innovasjonskonkurranse er avsluttet. Vi mottok totalt 21 flotte ideer hvor 6 ble nominert av en fagjury. De 6 nominerte ble deretter presentert på sykehusets interne nettsider og på Instagram (@Innovasjon_OUS) hvor alle ansatte ble oppfordret til å logge seg inn på siden www.idepoliklinikken.no og stemme fram sin favoritt.
 
Resultatet:
1. plass: Livopan, et friskt pust i smertelindring
2. plass: Opioidfri anestesi
3. plass: Borte bra - hjemme best! Et prosjekt om onkologisk hjemmebehandling

Vi gratulerer vinnerne, og alle som engasjerte seg og sendte inn sine ideer. Det har vært et stort engasjement blant de ansatte!

Du finner de tre vinnerne presentert på siden Innovasjonsnytt

Alle vinnerne og de nominerte får tilbud om veiledning og oppfølging fra rådgivere i Innovasjonsavdelingen.

Vi er fantastisk fornøyde med at så mange tok turen innom www.idepoliklinikken.no og stemte. Vi fikk registrert rundt 700 nye brukere på idéplattformen i tillegg til de mange vi har fra før. Nå håper vi både nye og gamle "brukere" fortsetter å logge seg inn i portalen. Vi oppfordrer alle til å melde inn ideer, følge med på andres Ideer/prosjekter og delta i dialogen.


Hvis noen av dere ønsker å vite mer om idéportalen og hvordan dere kan bruke den i eget innovasjonsarbeid, gjøre søk og lese om andres innovasjonsprosjekter, også i andre HF i regionen og nasjonalt, ta kontakt med Innovasjonsavdelingen.

Det blir ny innovasjonskonkurranse 2020, og planleggingen er allerede i gang. Følg oss gjerne på Intranett, Instagram og Facebook.(@InnovasjonOUS, Facebook og @Innovasjon_OUS, Instagram)