Kurs i kreativ skriving

Liker du å skrive, eller kunne du tenke deg å prøve? Våren 2021 vil vi tilby noen av dere som får eller har fått kreftbehandling ved Radiumhospitalet eller Ullevål å delta på et skrivekurs.

Kurset vil legge opp til et trygt og skapende samvær rundt skriving og deling av tekstene. Her vil det være rom for å skrive om alt man måtte ønske, også bearbeiding og deling av krefterfaringer. Det kreves ingen forkunnskaper. Vår erfaring er at det alltid kommer spennende, ulike og gode tekster i slike skrivegrupper, og at deltagerne setter pris på å delta i et skapende fellesskap.

Du vil delta sammen med andre som har eller har vært rammet av kreft. Underveis i kurset vil du bli gitt muligheten til å skrive tekster i ulike litterære sjangre. Du bestemmer selv om hva og hvordan du skriver. Her kan du skrive langt, kort, og midt imellom – det er opp til deg. Vi vil samtale om tekstene underveis.  

Vi vil prioritere deltagere som har vært eller er rammet av tarmkreft og/eller kreft i underlivet, både menn og kvinner.

Fant du det du lette etter?