HELSENORGE

Kurs i kreativ skriving

Liker du å skrive? Vinter/vår 2023 vil Vardesenteret ved Oslo universitetssykehus (OUS) i samarbeid med Lærings- og mestringssenteret arrangere kurs i kreativ skriving for kreftpasienter.

Om kurset

Kurset vil legge opp til et trygt og skapende samvær rundt skriving og deling av tekstene. Her vil det være rom for å skrive om alt man måtte ønske, også bearbeiding og deling av krefterfaringer. Det kreves ingen forkunnskaper. Vår erfaring er at det alltid kommer spennende, ulike og gode tekster i slike skrivegrupper, og at deltagerne setter pris på å delta i et skapende fellesskap.

Du vil delta sammen med andre som har eller har vært rammet av kreft. Underveis i kurset vil du bli gitt muligheten til å skrive tekster i ulike litterære sjangre. Du bestemmer selv om hva og hvordan du skriver. Her kan du skrive langt, kort, og midt imellom – det er opp til deg. Vi vil samtale om tekstene underveis.  

Skrivegruppen inngår som en delstudie i forskningsprosjektet «Kreftoverlevelse på nye måter», som er et samarbeid mellom Universitetet i Oslo og Oslo universitetssykehus. Kurset gjennomføres i samarbeid med Vardesenteret OUS.

Brosjyre

Plakat.docx


Fant du det du lette etter?