Endre eller avbestille time på nett

Pasienter og pårørende ved de fleste poliklinikker og dagkirurgiske enheter på Oslo universitetssykehus kan nå endre eller avbestille timer med noen få tastetrykk framfor å ringe.

Du kan nå gå inn på minjournal.no og sende beskjed til poliklinikken eller den dagkirurgiske enheten hvor du har fått time om å endre eller avbestille denne.

Du vil ha fått beskjed fra din avdeling om at du kan bruke timeavtale på nett. Hvis ikke kan du ikke bruke tjenesten. Hvis nødvendig vil du bli kontaktet via telefon. De enhetene som ennå ikke har timeavtale på nett må du ringe til. På grunn av sikkerhetskrav har ikke sykehuset anledning til å svare elektronisk tilbake til deg, men vi sender deg brev om ny time i posten.

Unngå gebyr

Timeavtalen må endres minst 24 timer (kun virkedager) i forveien, ellers må man betale et gebyr. Gebyret for ikke å møte opp til avtalt time i spesialisthelsetjenesten er på 690 kroner. Manglende oppmøte til planlagte timer i sykehuset legger beslag på store ressurser årlig.

Send forespørsel om å få endre, avlyse eller bekrefte timeavtalen din på minjournal.no

Hvordan bruke timeavtale på nett?

Velg helseforetak Oslo universitetssykehus, deretter kan begynne å skrive inn avdeling du skal til eller velge avdeling fra nedtrekksliste. DET ER VIKTIG Å VELGE RIKTIG AVDELING/POLIKLINIKK (SE INNKALLELSESBREV)! Dersom du sender skjemaet feil kan det hende at vi ikke får beskjed om endringen.

Les mer om Minjournal

Les mer om minjournal.no

Fant du det du lette etter?