HELSENORGE

NKUP med ukentlige webinarer

Fra 1. september kan du få faglig påfyll hver uke i regi av kompetansetjenesten. Nederst i artikkelen finner du full oversikt over tidspunkter, temaer og forelesere.

Kvinne følger webinar på PC, har kaffekopp ved siden av seg

I september starter Nasjonal kompetansetjeneste for utviklingshemning og psykisk helse med ukentlig undervisning på nett. Webinarene skal være gratis og gjennomføres hver tirsdag ettermiddag fra klokka 15:00-15:30.

- I vårt ukentlige webinar skal erfarne fagpersoner fra hele landet dele av sin kunnskap, sier Ellen Kathrine Munkhaugen som er leder for kompetansetjenesten.

Åpent for alle

Temaene det blir forelest i dreier seg om spesialisthelsetjenester til pasienter med utviklingshemming og/eller autisme og psykisk lidelse. Eksempler på temaer første halvår er differensialdiagnostikk, psykoselidelser og angst. (For detaljert oversikt se listen lenger ned i artikkelen.)

Målgruppen for webinarene er fagpersoner i spesialisthelsetjenesten, som utreder og behandler ungdom og voksne med utviklingshemming. Undervisningen er åpen, så også andre som er interessert har mulighet til å melde seg på.

Håper på stor interesse

Webinarene varer i 30 minutter. Det vil være frittstående forelesninger så en behøver ikke å delta på alle. Når du er påmeldt får du i forkant av hvert webinar informasjon på epost om ukens tema.

- Bli med på webinar og hør hva noen av våre fremste eksperter på denne pasientgruppen har å si! Vi håper at alle som ønsker det har mulighet til å koble seg opp til en nyttig halvtime, avslutter Munkhaugen.

Meld deg på her!

Tilbake til NKUPs forside