HELSENORGE
Populært tilbud

Webinarene fortsetter etter jul!

Nasjonal kompetansetjeneste for utviklingshemning og psykisk helse fortsetter denne våren å tilby gratis undervisning hver uke. For detaljert program se oversikt nederst i artikkelen.

​Fra september og frem til jul har det hver uke blitt sendt en forelesning om temaer innen fagområdet utviklingshemming/autisme og psykisk helse. Tilbudet har vært svært populært og kompetansetjenesten er glad for å kunne fortsette på nyåret.

De første ukene var temaene generelle og inneholdt grunnleggende kunnskap om pasientgruppen og psykisk helse. Nærmere jul er to større bolker presentert; én om psykoselidelse og en annen om angst. Disse temaene er fordelt over flere tirsdager og vinklingen fra uke til uke varierer fra utredning, behandling til legemiddelbruk. Temaene de første ukene i år finner du nederst i denne artikkelen.

Webinarene streames via NKUPs Youtube-kanal. Når en har meldt seg på får en ukentlig epost med påloggingsinformasjon som inneholder en unik lenke til ukens forelesning.

Gode tilbakemeldinger

Svært mange abonnerer på påloggingsinformasjonen og det har kommet mange hyggelige tilbakemeldinger. 

- Jeg vil først si at jeg er veldig glad for at disse foredragene har kommet i gang på nettet!, skriver en. En annen skriver:  - Dette er en veldig viktig ting for kompetansebygging.

Jeg er veldig glad for at disse foredragene har kommet i gang på nettet!

Fornøyd deltaker

Andre tidspunkter

Det har kommet ønsker om å kunne se webinarene på andre tidspunkter enn tirsdag ettermiddag. Kompetansetjenesten vurderer dette fortløpende og er glad for innspillene. Endelig løsning er ikke landet ennå, men noen endringer kommer i løpet av 2021.