Arbeidssøkere med Asperger syndrom

NAV og NevSom har i samarbeid gitt ut tre hefter om arbeidssøkere med nevroutviklingsforstyrrrelser. Nå har det kommet en ny utgave av heftet om Arbeidssøkere med Asperger syndrom.

Veiledningsheftet for arbeidssøkere med Asperger syndrom ble første gang utgitt i 2010. Nå kom tredje utgave.

​Siden første utgivelse i 2010, har det vært endringer i navn på enhetene som har bidratt inn i arbeidet. Det har også skjedd endringer i noen tiltaksordninger via NAV. Det er mer om hjelpemidler i den reviderte versjonen som kom nå. Dette er tredje reviderte utgave, som kom i juni 2020.

Tilbakemeldingene har hele tiden vært at flere har opplevd at heftet er informativt og til nytte i det daglige arbeidet med å støtte arbeidssøkere med diagnosen Asperger syndrom.

 Det er nesten umulig å vite hva man vil, når man står utenfor arbeidslivet og aldri har vært i arbeidslivet.  Det er som å svare på hvilken mat man liker best av alt det man aldri har smakt på.

Mann, 37 år. Fra heftet Arbeidssøkere med Asperger syndromHeftet er en del av en serie på tre, som alle ligger tilgjengelige for nedlastning i Kunnskapsbanken, som driftes av Nav hjelpemidler og tilrettelegging.


Arbeidssøkere med Asperger syndrom

Arbeidssøkere med ADHD Arbeidssøkere med Tourettes syndrom


Til www.NevSom.no


Fant du det du lette etter?