Ny midlertidig leder på NevSom

NevSoms leder Cathrine Monrad Hagen har gått over i ny stilling som leder av Sosialpediatrisk seksjon på OUS. Olve Moldestad er midlertidig leder av NevSom. Moldestad er leder av Avdeling for sjeldne diagnoser, som NevSom er en del av, og kjenner derfor NevSom godt. 

Foto av Cathrine Monrad Hagen og Olve Moldestad
Cathrine Monrad Hagen går over til Sosialpediatrisk seksjon på Ous, og Olve Moldestad tar over som midlertidig leder for NevSom.

Marit Skram, NevSom - Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsforstyrrelser og hypersomnier.

Cathrine Monrad Hagen har gått over i en ny stilling, som leder for Sosialpediatrisk seksjon på Oslo universitetssykehus. Vi på NevSom takker henne for tiden hun har vært hos oss, samtidig som vi ønsker Olve Moldestad velkommen som midlertidig leder av NevSom. Stillingen som fast leder for NevSom har vært utlyst, og Moldestad sier at hans viktigste oppgave i tiden framover er å finne en god erstatter for Cathrine Monrad Hagen som kan fullføre de endringsprosessene som senteret er inne i.

Monrad Hagen ble før sommeren utnevnt til det offentlige Autisme- og Tourette-utvalget som skal utrede autismefeltet og beslektede diagnoser som Tourettes syndrom. Hun vil ivareta dette vervet i tett kontakt med fagmiljøet.
 
Olve Moldestad trår inn som leder for NevSom 1. september, og blir værende her inntil ny seksjonsleder er ansatt. Moldestad er leder for Avdeling for sjeldne diagnoser ved Oslo universitetssykehus, der NevSom er ett av fire sentre. Han er også leder av Senter for sjeldne diagnoser (SSD), men har tatt permisjon fra denne rollen for å jobbe ved NevSom. Moldestad har doktorgrad i nevrofysiologi, hovedfag i biologisk psykologi/nevrovitenskap, og master i helseadministrasjon og ledelse.

NevSom ønsker Olve velkommen om bord, og vi ser frem til å jobbe sammen med ham inntil en permanent leder for NevSom er på plass.

Til NevSoms forside

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.