Regional fagkonferanse 2018

Hold av datoene 12. - 13. februar 2018.

Den tredje regionale fagkonferansen for ansatte i HABU, vil bli avholdt 12. og 13. februar 2018 på Sundvolden Hotel.

Konferansebilde

Programkomiteen har hatt sitt første møte og arbeidet med å planlegge en spennende og variert konferanse er i gang.

Det vil også denne gangen være plenumsforelesninger og et bredt tilbud av parallellsesjoner med ulike faglige temaer. Vi ønsker også en egen programkomite som kan gi innspill til program i parallellsesjonene for ansatte i kontorfaglige stillinger.

Konferansen er først og fremst ment som en viktig møteplass for erfaringsutveksling og nettverksbygging mellom ansatte i HABU.

Dere vil bli invitert til å bidra med presentasjoner av aktuell forskning, fagutvikling og klinisk praksis som skjer i HABUene. Begynn allerede nå å tenke over hva du vil bidra med:

Hva gjør jeg - som er nyttig, interessant og aktuelt for fagpersoner i andre HABU å få informasjon og kunnskap om? 

Vi vil også inviterer eksterne forelesere til å belyse sentrale temaer innen habilitering. Har du tips om temaer og forelesere som du ønsker på konferansen, send oss gjerne en mail     

Konferansen vil bli avholdt på Sundvolden Hotel i Hole kommune. RHABU er opptatt av at flest mulig kan delta og vil også denne gangen tilrettelegge for rimelig deltaker avgift.

Foreløpig program vil bli presentert samtidig som det åpnes for elektronisk påmelding i september 2017.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.