Hva kan vi gjøre for deg?

Vi tilbyr rådgivning, kurs og andre tjenester  for personer med en sjelden diagnse, deres pårørende og fagfolk som kommer i kontakt med en sjelden diagnose.

 • Foreldre til barn med sjelden diagnose

  Noen diagnoser blir oppdaget allerede ved fødsel eller kort tid etter, mens andre diagnoser kan oppdages først når barna har blitt eldre. Foreldre som får et barn med en sjelden diagnose kan når som helst be om en samtale med våre rådgivere.

 • Ungdom med en sjelden diagnose

  Alle ungdommer kan ta kontakt med oss på telefon. Om du synes det er vanskelig å ringe oss, kan du sende en e-post med ditt navn og telefonnummer; så ringer vi deg.

 • Voksne med en sjelden diagnose

  Har du en sjelden diagnose som Senter for sjeldne diagnoser har ansvaret for, kan du henvende deg til oss for råd og hjelp. Hvilke diagnoser vi har ansvaret for, finner du i listen nedenfor.

 • Fagperson i barnehage eller skole

  Hvis du har et barn med en sjelden diagnose i din barnehage eller skole og har spørsmål knyttet til diagnosen, kan du ta kontakt med oss. Vårt senter har et utstrakt samarbeid med ansatte i barnehager og skoler over hele landet.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.