Kvalitet i TSB

Har du erfaring med å være pasient eller bruker i norsk rusbehandling? Vil du dele den med ledere for behandlingsstedene?

 
I september skal ledere møtes og diskutere kvalitet på rusbehandling. Under åpningen ønsker vi at brukere- og pårørende skal gi svar på hva kvalitet i rusbehandling bør være. Hva ønske du mer av; hva mindre?

Du kan svare gjennom et tilsendt foto eller en kort film, som vi klipper sammen til versjonen som lederne får se under konferansen.  

Noen eksempler
:
  • Et bilde av den kvaliteten du vil fremme eller deg selv, med budskapet skrevet på en plakat, en snakkeboble eller i vedlagt tekst
  • En kort film (gjerne tatt med mobil) på max 15 sekunder der du deler hva du mener er god kvalitet i TSB
Du kan gjerne være anonym. 

Dersom din organisasjon snart skal ha et møte eller tilstelning kan det være en mulighet til å samle bidrag fra flere.

Gjør budskapet kort; vi ønsker å få plass til så mange bidrag som mulig! Av samme grunn tar vi forbehold om at ikke alle bidragene blir brukt i den endelige reportasjen. Innsendte bidrag kan også bli brukt som frittstående innslag på vår nettside www.tsb.no eller i sosiale medier som vi administrerer.

Spørsmål kan stilles til Margrethe Aaen Erlandsen, (maaerl@ous-hf.no), tlf  469 59 791

Filene kan sendes til e-postadressen tsb@ous-hf.no.
Frist for levering er 1. juli. 

 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.