Nettbaserte kurs
Nasjonal kompetansetjeneste TSB tilbyr nettbasert kurs i bruk av feedbackverktøy. De tar utgangspunkt i Session Rating Scale (SRS) og Outcome Rating Scale (ORS) , men kan også være nyttig selv om du ikke har valgt verktøy eller bruker et annet i din virksomhet. Kurset har tre moduler, som tar mellom 10 og 25 minutter å gjennomføre.
Nettbaserte kurs i feedbackverktøy
Dagskurs
For de som ønsker introduksjon til feedbackverktøy og hvordan de kan komme til nytte i virksomheten.
Ingen nye dagskurs står på planen per nå. Ta kontakt dersom dere ønsker å arrangere lokale kurs.
Kursmateriell fra tidligere dagskurs:
Presentasjon fra dagskurs om feedbackverktøyUtarbeidelse av interessentkart og tiltaksplan for å ta i bruk feedbackverktøySentrale spørsmål å vurdere når du skal lage tiltaksplan for implementering av feedbackverktøy Anbefalt lesing
To-dagers trenerkurs
For de som allerede tar i bruk feedbackverktøy og ønsker mer kunnskap om hvordan introdusere feedbackverktøy for pasienter, hvordan lykkes med å implementere verktøyene, samt tolke og bruke resultatene for å forbedre tilbudene.Brosjyre om kurseneLokaltilpassete kurs?
Nasjonal kompetansetjeneste TSB kan også arrangere kurs lokalt dersom det er ønske om det. Ta kontakt med prosjektleder Hilde Harwiss på tlf. 908 84 660 for å diskutere muligheter.
Nasjonale kursholdere
Camilla HagajordeCamilla er utdannet sosionom, med videreutdanning i veiledning, rus/psykiatri og tilbakefallsforebyggende arbeid. Hun har lang erfaring med arbeid i rusfeltet, både som miljøterapeut/booppfølger, sosialkonsulent, prosjektleder og teamleder. Hun jobber nå som teamleder i NAV.
Pål Espen OlsenPål er utdannet psykologspesialist og har erfaring fra rusbehandling fra bl.a Lovisenberg DPS. Han arbeider i dag hos Favne Psykologbistand hvor han bruker feedbackverktøy som et aktivt virkemiddel i behandling av pasientene.
Anne Helene Fraas TveitAnne Helene er leder for ruspoliklinikken ved Lovisenberg DPS. Hun er spesialist i klinisk voksenpsykologi, og har erfaring fra behandling av voksne og ungdommer i psykisk helsevern. Hun har klinisk jobbet mest i sengeposter og med psykose og rus, men også i poliklinikk og ambulant team med selvmordsatferd, depresjon, angst, rus og bipolar lidelse. Hun var leder ved en sengepost og av et mindre tverrfaglig team før hun begynte som poliklinikkleder. Anne Helene skrev hovedoppgave om behandlingsforskning og om allianse, og har siden det vært opptatt av hvordan vi kan forbedre behandlingen gjennom å lytte til systematiske tilbakemeldinger fra pasienter.