Har du penger til overs i årets budsjett?

Gi medarbeiderne dine faglig påfyll til jul! Hva med å være litt ekstra tidlig ute for påmelding til den nasjonale rusfaglige møteplassen LAR-konferansen 2020?

 

En nasjonal rusfaglig møteplass

Konferansen oppdaterer deg på nye trender og fagutvikling i rus- og avhengighetsbehandling, enten du jobber i spesialisthelsetjenesten, en kommune eller har ansvar og interesse innenfor rusfeltet. Helt siden 2000 har konferansen samlet fagfolk fra hele landet. Den begynte som "Nasjonal metadonkonferanse", og siden den gang har tema utvidet seg i takt med feltet. I dag er LAR-konferansen den møteplassen som samler flest deltakere fra hele rus- og avhengighetsfeltet. Den har således utviklet seg fra å være en konferanse om LAR, til å ta opp tema som dekker de fleste interesseområder innenfor feltet. Hovedmålgruppen er fagpersoner som jobber med mennesker med ulike typer avhengighet eller utfordringer knyttet til rus. 

Konferansen arrangeres av Avdeling rus- og avhengighetsbehandling, Oslo universitetssykehus, i samarbeid med Senter for rus og avhengighetsforskning (SERAF).

Last ned brosjyre her.

Forhåndspåmelding

Neste konferanse finner sted på Clarion Hotel The Hub 15.-16. oktober 2020. Programmet er under utarbeidelse, men du kan allerede nå sende inn forhåndspåmelding av grupper, og bli fakturert på årets budsjett.

Send en e-post innen onsdag 18. desember til tsb@ous-hf.no med følgende informasjon:

  • Antall personer du ønsker å melde på
  • Fakturainformasjon:
    • Fakturamottakers postadresse
    • Evt. e-postadresse for faktura
    • Merknad/referanse
    • Organisasjonsnummer

Du vil da faktureres antall påmeldte deltakere, og motta en registreringskode som kan brukes når påmeldingen åpner offisielt og du vet hvem som skal delta fra deres enhet.

Vi gleder oss til å møtes på Norges største rusfaglige møteplass!