Winning team

Å være med på LAR-konferansen er noe rusteamet i Ski kommune alltid har gjort, men i år så det mørkt ut. Inntil Elin Haugen vant loddtrekningen blant tidligpåmeldte om gratis plass en kollega. Tross alle odds møter vi både henne og kollega Tomas Ruud på MEET i oktober.

"Early bird" og fagsjef i rusteamet ved NAV Ski, Elin Haugen, har vunnet trekning av gratisbillett til LAR-konferansen. Tomas Ruud blir med henne den 18. og 19. oktober.

​Å være med på LAR-konferansen er noe de fire medlemmene i rusteamet i Ski "alltid" har gjort, men i år så det mørkt ut. Elin Haugen meldte seg på allerede i vinter, som early bird. I mellomtiden innførte Ski kommune midlertidig innkjøpsstopp, og Elins bindende påmelding var i ferd med å bli et problem. 

Da kom e-posten om at hun hadde vunnet loddtrekningen blant de som hadde meldt seg på LAR-konferansen før 1. mars, og kunne ta med seg en ekstra deltaker. 
– Da sendte jeg ny forespørsel til økonomiforvalter, med kopi av vinnerbrevet, og argumenterte med at vi nå fikk to-for-en. Og jaggu funka det!!! Så takket være den deilige konkurransen får vi delta på konferansen.

Det er fortsatt noen ledige plasser.