Hvordan bruker du ditt handlingsrom som TSB-leder?

Har dere fått til noe du er stolt av ved din TSB-enhet? Sprengt rammene? Har du en historie du ønsker å fortelle? Eller kjenner du noen som har? Da vil vi gjerne ha kontakt med deg!

​TSB-lederkonferansen 16.-17. september 2021 vil løfte opp temaet «handlingsrommet». Vi ønsker derfor å invitere deg som er leder til å presentere hvordan du har brukt ditt handlingsrom, og dele erfaringer med andre TSB-ledere på konferansen.

Du vil holde et såkalt «ekspressforedrag», der du kun har i underkant av syv minutter på å presentere. En stram tidsberegning stiller høyere krav til deg som innleder, og tvinger frem mer presise og spissede presentasjoner.

Dersom du syns dette høres spennende ut og ønsker å benytte muligheten, vil du bli invitert til en treningsøkt hos oss hvor vi gjennomgår noen tips og triks som kan være nyttige å ha med seg i forberedelsene. Treningsøkten vil finne sted i Nasjonal komptansetjeneste TSB sine lokaler på Gaustad sykehus, onsdag 25. august. Dette er også en gylden mulighet for å videreutvikle dine presentasjonsteknikker og få tilbakemeldinger fra andre. Bli med på en lærerik og humørfylt dag sammen med andre engasjerte TSB-ledere!

Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt på tsb@ous-hf.no eller ring prosjektleder Hilde Harwiss for en uformell samtale på tlf: 908 84 660.