Hvordan bruker du handlingsrommet i ledelse av din TSB-enhet?

Har du som leder benyttet handlingsrommet ditt til å utvikle din TSB-enhet? Ønsker du å formidle erfaringene dine til andre ledere? Da vil vi gjerne ha kontakt med deg!

 

På TSB-lederkonferansen 2020 vil vi løfte opp temaet "handlingsrommet". Vi ønsker derfor å invitere deg som leder til å presentere hvordan du har brukt ditt handlingsrom, i utviklingen av tjenestene i TSB-virksomhet.

Vi søker åtte ledere som vil benytte muligheten til å dele sine erfaringer i plenum på TSB-lederkonferansen.  Presentasjonene vil ta form som såkalte "ekspressforedrag" og du vil kun ha i underkant av syv minutter på å presentere. En stram tidsberegning stiller høyere krav til deg som innleder, og tvinger frem mer presise og spissede presentasjoner.

Utvalgte deltakere vil bli invitert til en treningsøkt hos oss hvor vi gjennomgår noen tips og triks som kan være nyttige å ha med seg i forberedelsene. Treningsøkten vil finne sted i Nasjonal komptansetjeneste TSB sine lokaler på Gaustad sykehus, onsdag 26. august 2020. Dette er også en gylden mulighet for å videreutvikle dine presentasjonsteknikker og få tilbakemeldinger fra andre på ditt arbeid. Bli med på en lærerik og humørfylt dag sammen med andre engasjerte TSB-ledere!

Ønsker du å presentere hvordan du har brukt handlingsrommet på TSB-lederkonferansen i september? For mer informasjon, ta kontakt på tsb@ous-hf.no eller ring prosjektleder Hilde Harwiss for en uformell samtale på telefonnummer 908 84 660.