Pasienttilbud og informasjonssamtaler etter bruk av anabole steroider

Bruk av anabole steroider som doping kan få flere forskjellige fysiske, psykiske og sosiale følger. Ulike pasienter vil ha ulike behandlingsbehov basert på sine opplevde plager. I Steroideprosjektet tilbyr vi informasjonssamtaler om behandlingstilbudet til brukere og pårørende, og kan henvise videre inn i spesialisthelsetjenesten om ønskelig.

Veiledning

Pasienttilbud etter bruk av anabole steroider:

Alle som ønsker behandling etter bruk av anabole steroider vil bli henvist til tverrfarlig spesialisert rusbehandling (TSB), da det er dette spesialisthelseområdet som har hovedansvaret for behandlingen av denne pasientgruppen. Det inkluderer også å trekke inn andre tjenester etter behov.

Et behandlingstilbud etter bruk av anabole steroider kan for eksempel omfatte utredning, kartlegging av hormonelle forstyrrelser, helseundersøkelse med EKG og blodprøve, samt behandlende samtaler.

Informasjonssamtale om pasienttilbud for brukere av anabole steroider og deres pårørende:

Ønsker du mer informasjon om behandlingstilbudet til brukere av anabole steroider og deres pårørende, tilbyr Steroideprosjektet en informasjonssamtale. En slik samtale er gratis, krever ingen henvisning og blir ikke journalført. Både brukere og pårørende er velkomne til å ta kontakt, og samtalen kan gjennomføres over telefon, mail eller møte. Dersom du etter denne samtalen ønsker et behandlingstilbud, hjelper vi deg videre med henvisning.

Ønsker du en slik informasjonssamtale?

Ta kontakt med Steroideprosjektet på:

Telefon:  

469 59 791 

E-post:

steroider@ous-hf.no

 

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.