HELSENORGE

Digitale brev fra sykehuset

Med tradisjonell post tar det tid fra et brev sendes ut og til vi har det i postkassen vår. I tillegg får vi sjeldnere enn før levert post hjem i postkassene. Med digitale brev får du posten direkte i «Min helse» på helsenorge.no, eller i din digitale postkasse med en gang de er sendt ut fra sykehuset.

​Hvem kan få brev digitalt?

For at du skal få innkallingsbrev digitalt må du ha registrert deg som bruker på helsenorge.no. Der har du tilgang på flere digitale tjenester, som kjernejournal, dine resepter med mer. Du får varsling på e-post og/eller SMS. Vi anbefaler derfor at du registrerer deg på Helsenorge.no nå (se 22 sekunder videosnutt om digitale brev - saken fortsetter under filmen).

 

Hvordan registrerer du deg som bruker på helsenorge.no?

På helsenorge.no kan du bruke BankID, BankID på mobil, Buypass ID eller Commfides e-ID for å logge inn til tjenestene. Mer informasjon om dette samt om personvern og sikkerhet, finner du på Helsenorge sine sider.

Innlogging til helsenorge.no

Lenke til innlogging og oversikt over tilgjengelige tjenester finner du på minhelse.helsenorge.no.

Fullmakt

 

Du gi andre fullmakt til å bruke tjenester på helsenorge.no på dine vegne, og du kan få tilsvarende fullmakt fra andre. Du må være over 16 år for å gi en fullmakt, og den som får fullmakten må være over 18 år.

For øyeblikket er det kun enkelte tjenester du kan gi andre fullmakt til å bruke på dine vegne. Etter hvert vil flere tjenester bli lagt til, slik at pårørende kan hjelpe så mye som mulig med digitale helsetjenester.

Les mer om fullmakt på helsenorge.no her

Digital postkasse

For deg som ikke bruker helsenorge.no er det også mulig å få brev fra sykehuset via Digipost eller e-Boks dersom du bruker en slik digital postkasse.

Fant du det du lette etter?