Hva skal du bli?

Nå nærmer det seg fristen for å søke opptak til høyere utdanning

Har du karriereplanen klar, eller er du litt usikker på hva du skal bli når du blir stor? Dersom du er ute etter en spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver, men også vil ha jobbsikkerhet og et yrke med mening, ja, da er et yrke innenfor spesialisthelsetjenesten riktig for deg!

 
 

 

Søk innen fristen

Fristen ut for å søke studieplass gjennom samordna opptak nærmer seg nå med stormskritt. For de fleste utdanningene er fristen 15.04.17, men for noen utdanninger er fristen allerede 01.03.17. Dersom du ennå ikke har bestemt deg for hva du skal søke på, har vi noen forslag. Vi vil gjerne styrke vårt team med flere engasjerte og kompetente medarbeidere, og har du riktig utdanning og riktig holdning, da har vi en plass til deg!


Vet du ikke hva du skal bli? Det vet vi!

Her på Oslo universitetssykehus har vi mange ansatte i mange forskjellige yrker. Alle utdanninger innen helsefeltet vil som regel gi gode jobbutsikter i tillegg til mulighet for varierte arbeidsdager og en rekke videreutdanninger eller spesialiseringer.
Er du i tvil om hvilket yrke du skal velge, kan vi derfor gi deg en anbefaling. Sykepleier, bioingeniør eller medisinskteknisk ingeniør er noen av de spennende yrkesmulighetene du kan velge mellom i spesialisthelsetjenesten som alle vil gi deg en kompetanse som vil være etterspurt i årene som kommer. Spesialisthelsetjenesten står foran spennende teknologiske utviklinger og krevende problemstillinger – vil du bli med å løse disse? Ved Oslo universitetssykehus vil du dessuten få mange muligheter for å videreutvikle deg og ta videre spesialisering.  


Er det lett å jobbe i spesialisthelsetjenesten?

Svaret er nei. Selv om vi trenger mange hender, stiller vi høye krav til kompetanse og personlig egnethet. Utdannelsene som kreves er ikke enkle og slettes ikke noe for de som er skoletrøtte. Å være omsorgsfull og glad i å hjelpe er en stor fordel i mange av våre yrker, men det er ikke nok. Hos oss er ingen arbeidsdag lik. Hver dag byr på nye, spennende utfordringer og full fart. Det betyr imidlertid også at du må takle hektiske perioder og kunne balansere personlig omtanke for pasienter og pårørende med teknisk kompetanse og høy grad av nøyaktighet. For oss finnes det ikke noe mer motiverende enn å jobbe med å gi alle pasienter den beste omsorgen vi kan, men lett er det ikke!