Kurs for spesialistkandidater

Kurs for spesialistkandidater

​Obligatorisk kurs i tropemedisin for spesialistkandidater i infeksjonsmedisin ble arrangert 12-16.03.18.

Obligatorisk kurs i parasittologi  for spesialistkandidater i infeksjonsmedisin og medisinsk mikrobiologi avholdes i uke 19, 06-10.05. 2019 ved Oslo universitetssykehus, laboratoriebygget, Ullevål. Kurset kan også være av interesse for barneleger og indremedisinere. Kursleder Frank O. Pettersen, epost: uxpfra@ous-hf.no .

Kurslitteratur: WallaceP, Pasvol G.Atlas of tropical medicine and parasitology. Mosby 6. utgave ISBN 032304364X. Leventhal R, Russel FC. Medical parasitology: A Self-Instructional Text 6th Edition, 2012, ISBN-13: 9780803625433. Lecture Notes Tropical Medicine, 7th ed., Wiley Blackwell. www.cdc.gov/dpdx

Dnlf-Eksamen i tropesykdommer og parasittologi. For leger som ønsker å søke om å bli godkjente spesialister i grenspesialiteten infeksjonssykdommer. Det arrangeres to eksamener i året. Om våren er det eksamen i Bergen i regi av Nasjonal kompetansetjeneste for tropiske infeksjonssykdommer og om høsten i Oslo i regi av regional kompetansetjeneste for import- og tropesykdommer.    

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.