Nettseminar Nasjonal kompetansetjeneste for dekontaminering – Spesialisthelsetjenesten – Alle

​Nasjonal kompetansetjeneste for dekontaminering holder nettseminar våren 2021 med temaer tilknyttet dekontaminering av medisinsk gjenbruksutstyr. Dekontaminering av areal, inventar og byggingsflater blir ikke omtalt. Deltagelsen vil være gratis og gjennomføres på norskhelsenett.

Påmelding kreves

Datoer og temaer:

Tirsdag: 19.01.2021 – Kl.: 12:00-14:00  Agenda: Del 1: Ansvar og roller. Del 2: Grunnleggende dekontaminering – spørsmål og svar. Avholdt.

Tirsdag: 02.03.2021 – K.: 12:00-14:00  Agenda: Del 1: Validering og rutinekontroll av maskinelt dekontamineringsutstyr.  Del 2: Grunnleggende dekontaminering – spørsmål og svar. Avholdt

Onsdag: 21.04.2021 – Kl.: 12:00-14:00 - for primærhelsetjenesten og fotterapeuter- Agenda: Del 1: Del 1: Dekontaminering av medisinsk gjenbruksutstyr – organisering og administrering. Del 2: Grunnleggende dekontaminering – spørsmål og svar. Avholdt

Onsdag: 09.06.2021 – Kl.: 12:00-14:00

Agenda: Del 1: Anbefalinger for korrekt instrumentbehandling v/ B. Braun Medical AS, Aesculap 

Del 2: Grunnleggende dekontaminering – spørsmål og svar.  

Påmeldingslenke

Med forbehold om endringer av tema

Oppkobling til norskhelsenett kan gjøres via mobiltelefon, nettbrett, laptop, Mac eller liknende. Følgende nettlesere kan benyttes: Internet Explorer, Chrome eller Safari (ikke Mozilla Firefox).

 På grunn av begrenset kapasitet på ca. 200 nettilkoblinger til nettseminarløsningen vil antall påmeldinger begrenses til dette antallet.  Det anbefales å samordne oppkobling og påmelding innenfor samme arbeidssted. For informasjon om pålogging klikk her.

 Nettseminaret varer i to timer. Del 1 vil være en presentasjon av sentrale emner innen dekontaminering. Ulike emner presenteres hver gang. Del 2 vil være en oppfølging av kompetansetjenestens PowerPoint-presentasjon med lyd som deltakerne har sett gjennom før seminardagen. Der vil vi svare på spørsmålene som er innsendt på forhånd, og spørsmål som kommer inn fra deltakere på SMS eller e-post i løpet av nettseminaret.

 PowerPoint-presentasjonen med lyd er en introduksjon til grunnleggende dekontaminering av medisinsk gjenbruksutstyr.  Hele presentasjonen er delt i tre episoder, hvor hver episode er på omtrent 20 minutter. Visningsplattformen er YouTube. Presentasjonen gjøres tilgjengelig for alle omtrent to uker før seminaret, på forespørsel til: dekontaminering@ous-hf.no

 Vi anbefaler at PowerPoint-presentasjonen med lyd sendes til leder og brukes som en internundervisning på arbeidsstedet før nettseminaret og at det sendes inn spørsmål til dekontaminering@ous-hf.no senest en uke før nettseminaret avholdes.

 Alle som deltar på nettseminaret vil få tilsendt en Questback-undersøkelse for evaluering. Dette gjøres på e-post, vi ber derfor om e-post adressen til alle deltagerne ved påmelding.

For pålogging

 Tips for nettseminaret :

Følg brukerveiledning for oppkobling til nettseminaret, se påloggingsinformasjon. Bruk gjerne en oppkobling for flere i én gruppe på din arbeidsplass. HUSK Å MUTE mikrofonen på din digitale plattform ved pålogging.

Koble dere opp tidlig, gjerne 10 minutter før møtet begynner. Ved problemer: Logg av og på igjen.


Fant du det du lette etter?