HELSENORGE
- starten på din karriere

Sommerjobb

Har du lyst på en spennende sommerjobb? Hva sier du til verdifull erfaring og et godt utgangspunkt for videre karriere? Da kan en stilling som sommervikar hos oss være riktig for deg!

En sommerjobb hos oss kan være et godt utgangspunkt for videre karriere

Se og søk på våre sommerjobber her!

Er dette yrket for meg? Passer jeg inn på denne avdelingen? Vil jeg jobbe ved dette sykehuset? Gjennom et vikariat får du svaret på alt dette samtidig som du gjør en viktig jobb for å opprettholde sykehusdriften gjennom sommeren.

Hvem kan søke?

Sommerjobb er ikke bare for sykepleiere eller stillinger innen somatikken. Vi er et stort sykehus med mange forskjellige stillingstyper, både fagutdannede og ufaglærte. Er du nyutdannet, vil sommerjobben være utfordrende og veldig lærerik. Ved Oslo universitetssykehus vil du imidlertid få god og grundig opplæring. Du får tips og råd fra landets mest kompetente ansatte og du blir en del av et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Vi kommer til å ta godt vare på deg!

Når er arbeidsperioden?

Vi søker primært etter deg som kan jobbe fra uke 25 til og med uke 33, men for den riktige søkeren, kan vi gjøre tilpasninger.

Hva er søknadsfristen?

Søknadsfristen kan variere for de forskjellige stillingene. For å se søknadsfristen må du derfor klikke deg inn på den enkelte stillingsannonsen. Vårt råd er imidlertid å ikke vente med å søke.

Se og søk på våre sommerjobber her!

TIPS! Vil du bli varslet om utlyste sommerjobber hos oss? Følg lenken over og velg "Lagre søket". Du kan begrense søket til kun stillinger innenfor de fagområdene som er aktuelle for deg.

Er du sykepleier?

Da har du mange muligheter til å bygge og utvikle din kompetanse innen flere ulike fagområder.

Bli kjent med ulike fagområder her!

Fant du det du lette etter?