HELSENORGE

Åpent digitalt fredagsmøte med status om Nye OUS

Fredag 5. november holdt administrerende direktør et åpent digitalt møte der status for alle programmene i Nye OUS ble presentert.

Bilde av livesending 

Her kan du se sendingen (YouTube)

Å bygge sykehus og utvikle gode tjenester i takt med byggene tar tid, men nå er vi snart i mål med to av programmene. Om kun et og et halvt år står Storbylegevakten ferdig og skal tas i bruk. Et år senere er også det nye klinikk-og protonbygget på Radiumhospitalet ferdig.

Det er ennå lenge til sykehusbyggene i de fire andre programmene er ferdige, men her skjer det mye spennende i planleggingen som kan være nyttig å vite. Forprosjektet for Ny sikkerhetspsykiatri starter i februar, OUS i Livsvitenskapsbygget er i omfattende detaljeringsfase, og Nye Aker og Nye Rikshospitalet har 750 OUS-ansatte som medvirker i forprosjektet.

Du kan velge om du ønsker å se fredagens informasjonsmøte direktesendt eller i opptak etterpå. Møtet innledes av administrerende direktør Bjørn Atle Bjørnbeth før OUS sine prosjektansvarlige forteller om status for hvert av sine programmer.