HELSENORGE

Programstyret for Ny sikkerhetspsykiatri takket av Marit Bjartveit

Klinikkleder for PHA, Marit Bjartveit, går av med pensjonsavtale fra 1.mai. Fredag før påske ledet hun sitt siste møte i programstyret for Ny sikkerhetspsykiatri.

Bildet viser to kvinner som smiler.

Marit Bjartveit ledet sitt siste programstyre for Ny sikkerhetspsykiatri 8.april. Her sammen med programleder Camilla Aanestad.​

Bjartveit har fulgt arbeidet med Ny sikkerhetspsykiatri i mange år. Siden nyåret 2021 har det kommet viktige avklaringer på plass, noe som endelig har ført arbeidet videre. Nå starter det store medvirkningsarbeidet blant ansatte i klinikken etter påske.

Les mer om arbeidet med Ny sikkerhetspsykiatri

Her finner du mer informasjon om programstyrene og deres funksjon

Camilla A​anestad startet i jobben som programleder for Ny sikkerhetspsykiatri i januar i fjor. Siden da har hun samarbeidet tett med Bjartveit.

-  Vi har et programstyre med bred representasjon av ansatte, tillitsvalgte og brukere. Og det er takket være deg. Du har lagt til rette for høyt engasjement og god takhøyde; vi er jo seriøse og formelle, men likevel kjennes programstyret som et godt sted å være. Det er et viktig forum, og det har du understreket ved å prioritere det så tydelig som du har gjort. Det vil jeg takke deg for. Du har lagt listen for hvordan programstyret for Ny sikkerhetspsykiatri bør være. Jeg vil også takke deg personlig for all jobben du har gjort og at du har vært så god å samarbeide med, sa Aanestad da hun ga blomsterbuketten til Bjartveit.

- Det har vært fryktelig moro å jobbe sammen med dere. Jeg er ikke redd for uenigheter og engasjement. Det jeg er redd for, er likegyldighet og det bærer ikke dette programstyret preg av. Så da vil jeg ønske dere lykke til med det videre arbeidet, sa Bjartveit.  ​​