Ny hovedinngang på Radiumhospitalet

1. juli åpnet den nye, midlertidige hovedinngangen på Radiumhospitalet. Mye har flyttet på seg på Radiumhospitalet på grunn av utbyggingen. Vi skal skilte godt, og forhåpentligvis vil både pasienter og ansatte trives godt i nye, midlertidige lokaler. 

Bildet viser kart over Radiumshospitalet

Hovedinngangen og en del enheter og tjenester ved sykehuset flyttes fordi flere av byggene skal rives for å gjøre plass til det nye klinikkbygget og protonsenteret. Frem til nå har hovedinngangen vært plassert i C-bygget, men sommeren 2019 ble den flyttet til AU2.

Ny hovedinngang

Den nye hovedinngangen ligger i fløyen av Radiumhospitalet som peker ned mot Ringveien og bensinstasjonen. De helt nyoppussede og ombygde lokalene inneholder alle tjenestefunksjoner (resepsjon, sikkerhet, post, trivselsleders kontor, portør, venterom for passasjerer til tax og Helseekspressene, kiosk og apotek) den gamle hovedinngangen har hatt tidligere.

Hovedinngangen vil være pasienters og besøkendes hovedåre inn i sykehuset helt frem til vi kan åpne de nye byggene ved årsskiftet 2023/2024.

«Trafikken» blir snudd

Den nye hovedinngangen gjør at flyten inn og ut av, og inni, byggene blir annerledes. Pasienter og besøkende skal nå komme inn i sørenden av A-bygget (i AU2), og vil ved hjelp av ny skilting geleides gjennom bygget og mot heisene i C. Følg skilting, og spør våre sykehusverter (i røde vester) eller en annen ansatt dersom dere ikke finner frem.

Kart over Radiumhospitalet (full størrelse)

Fant du det du lette etter?